Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges, modern esküvői helyszínek Magyarországon?
Különleges, és első sorban modern esküvői helyszínt keresnénk, egyelőre nem találtuk meg a megfelelőt. Nagyon tetszenének akár modernebb borbirtokok, kúriák, illetve a Daalarna Garden-hez (Szentendre) hasonló helyszínek. Körülbelül 70-80 főre.
Tudnátok ajánlani hasonló helyszíneket?
Illetve bármilyen esküvővel/cateringgel/dekorációval/stb.. kapcsolatos tanácsot és ajánlást is szívesen fogadok.
Köszönöm előre is!
Fotós vagyok, kicsit több mint kétszáz esküvővel a hátam mögött. Ha rám hallgatsz úgy indultok neki a szervezésnek, hogy elfelejtitek az összes "úgy szokták, hogy..." és "úgy illik, hogy..." kezdetű mondatot és olyan esküvőt szerveztek amilyenek Ti vagytok, mert akkor lesz belőle szép, életre szóló emlék.
A Daalarna Garden csodálatos helyszín, de csak a bérleti díj többmilliós tétel, szóval az abszolút high-end kategória mindenféle tekintetben.
Akiket én szolgáltatóként is szívesen ajánlok:
Helyszín:
DJ&CM (az országban az egyetlen aki ezt szerintem együtt képes jól csinálni, de Ő sem egyedül):
DJ:
Szervező:
Dekor:
CM:
Film:
Hirtelen Ők jutottak eszembe, de ha bármi kérdésed van, szívesen segítek, írj akár itt, akár privátban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!