Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre milyen karórát illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre milyen karórát illik viselni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy karóra hívő, csak egy okosórám van, azt is csak néha hordom.

Viszont a saját esküvőmre szeretnék venni egyet.

Láttam valami visszafogott, bőrszíjas az optimális, viszont ami szembetűnő volt videókban, az a Fossil.

Na már csak azért sem szeretnék ilyen tucat divatórát venni.

Milyenek jöhetnek szóba? Amik megfizethőek, nem ilyen Tissot-ra gondolok.

2023. okt. 29. 11:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
39%
A ruhához passzoló jól illik egy menyasszonyhoz.
2023. okt. 31. 13:09
 22/35 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem inkább kérj kölcsön, ha amúgy nem hordanád. Azért egy napra fölösleges pénzkidobás. Még el is lehet poénkodni, hogy a menyasszonynak is szokás viselnie valami kölcsönkért darabot, akkor kérhet kölcsön a vőlegény is.

Az okosóra nem elegáns, egyáltalán nem illik öltönyhöz. Akkor már inkább ne legyen karóra. Egy szép óra tényleg öltöztet, de az ilyen "okos" játékórák öltönyhöz akkor is igénytelen hatást keltenek, ha több százezer forintosak.

2023. okt. 31. 14:11
 23/35 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel öltönyt sem kell felvenni, nem?

Senki nem mondta, hogy ettől boldogabbak leszünk, egy új autótól sem lennék az, ismerem magam:)

Ez csak egy kellék lenne.

Egyébként alkalmakra elhordanám a karórát.

Köszi a válaszokat.

2023. okt. 31. 15:57
 24/35 A kérdező kommentje:
a 20as válaszolót nagyon lepontozták, pedig teljesen igaza van. Akkor ilyenek válaszoltak itt többségében? Akiknek a Police egy jó márka? Meg a Hugo? Felvágásra jók ezek márkák szerintem, bár inkább viccesek.
2023. okt. 31. 16:03
 25/35 anonim ***** válasza:
27%
Én zsebórát hordok, szerinted az gáz? Ráadásul nem is akármilyet, hanem dédapám régi zsebóráját csináltattam meg az órással. Láncot készítettem hozzá és tök stílusos azon nézni az időt (kivéve, ha cigó kérdezi, akkor nincs órám... Telefon pedig végképp nincs)
2023. okt. 31. 18:15
 26/35 A kérdező kommentje:
Az nem gáz, az biztos. Egyedi
2023. okt. 31. 19:21
 27/35 anonim ***** válasza:
34%
#25: Gáz? Szerintem nagyon stílusos és tök jó, hogy számodra plusz érték, mert a dédapádé volt. Ezerszer többre értékelek egy ilyet mint egy szutyok divatórát és valószínűleg nagyobb érték is (a hozzáadott eszmei érték nélkül is). Abból, ahogy a 25-ös válasz és a 20-as le van pontozva én azt érzem, hogy nem ez a megfelelő közeg ennek a kérdésnek a kitárgyalásához. A többség itt melegítő mellé vesz órát.
2023. okt. 31. 19:59
 28/35 anonim ***** válasza:
31%

#27 én pontoztam le a 25-öst. Esküvőre szuperstílusos a zsebóra, vőlegényként, vendégként is, de a válaszoló gondolom nem ilyen öltözékekhez hordja a mindennapokban, na de úgy viszont elég gáz lehet modoroskodni hogy valami hétköznapi cuccból szedi elő.

És a cigányozás is tök irreleváns volt, de ettől a válaszolótól ez alap, mindenhol megtalálja a módját.

2023. okt. 31. 20:06
 29/35 anonim ***** válasza:
27%

28.

És te szenteskedő arccal nyomsz egy mínuszt, ezzel abszolválva van a napi hőstett.

2023. okt. 31. 20:10
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
#29 Oké Edricus/Asriel Dreemurr (nem tudom melyiken vagy most) jár a keksz 🍪
2023. okt. 31. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!