Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre milyen karórát illik viselni?
Nem vagyok nagy karóra hívő, csak egy okosórám van, azt is csak néha hordom.
Viszont a saját esküvőmre szeretnék venni egyet.
Láttam valami visszafogott, bőrszíjas az optimális, viszont ami szembetűnő volt videókban, az a Fossil.
Na már csak azért sem szeretnék ilyen tucat divatórát venni.
Milyenek jöhetnek szóba? Amik megfizethőek, nem ilyen Tissot-ra gondolok.
Szerintem inkább kérj kölcsön, ha amúgy nem hordanád. Azért egy napra fölösleges pénzkidobás. Még el is lehet poénkodni, hogy a menyasszonynak is szokás viselnie valami kölcsönkért darabot, akkor kérhet kölcsön a vőlegény is.
Az okosóra nem elegáns, egyáltalán nem illik öltönyhöz. Akkor már inkább ne legyen karóra. Egy szép óra tényleg öltöztet, de az ilyen "okos" játékórák öltönyhöz akkor is igénytelen hatást keltenek, ha több százezer forintosak.
Ennyi erővel öltönyt sem kell felvenni, nem?
Senki nem mondta, hogy ettől boldogabbak leszünk, egy új autótól sem lennék az, ismerem magam:)
Ez csak egy kellék lenne.
Egyébként alkalmakra elhordanám a karórát.
Köszi a válaszokat.
#27 én pontoztam le a 25-öst. Esküvőre szuperstílusos a zsebóra, vőlegényként, vendégként is, de a válaszoló gondolom nem ilyen öltözékekhez hordja a mindennapokban, na de úgy viszont elég gáz lehet modoroskodni hogy valami hétköznapi cuccból szedi elő.
És a cigányozás is tök irreleváns volt, de ettől a válaszolótól ez alap, mindenhol megtalálja a módját.
28.
És te szenteskedő arccal nyomsz egy mínuszt, ezzel abszolválva van a napi hőstett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!