Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre milyen karórát illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre milyen karórát illik viselni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy karóra hívő, csak egy okosórám van, azt is csak néha hordom.

Viszont a saját esküvőmre szeretnék venni egyet.

Láttam valami visszafogott, bőrszíjas az optimális, viszont ami szembetűnő volt videókban, az a Fossil.

Na már csak azért sem szeretnék ilyen tucat divatórát venni.

Milyenek jöhetnek szóba? Amik megfizethőek, nem ilyen Tissot-ra gondolok.

2023. okt. 29. 11:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
48%
Uhh, most látom a keretet. Abba kb. csak valami divatóra fér bele, gagyi szerkezettel. Ott lényegében mindegy, hogy melyiket választod, mert max. designértéke van. Esetleg nézz Facebook Marketpolace-en Zeppelin-eket, azokat meg lehet venni 100-120 körül újonnan, magánszemélyektől és már használhatóak.
2023. okt. 29. 11:41
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Ha amúgy nem hordanád akkor a 70 ezer forint is pénzkidobás. Kölcsönkérni valakitől? A volt férjem kétszer is adott kölcsön drága órákat a haverjainak. Féltette, persze, de a bulira vissza is kapta, csak a fotókhoz kellett, mert mégiscsak jól mutat, főleg a közeliknél (pl gyűrűhúzás).
2023. okt. 29. 11:57
 13/35 anonim ***** válasza:
83%

"minden férfi visel karórát az esküvőn"

Vagy nem.

Te leszel a kivétel.

Tényleg komolyan gondolod, hogy ettől boldogabb leszel/lesztek?

2023. okt. 29. 12:11
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
Én anno egyébként nagyon szerettem volna egy bizonyos típust de még a replika is kívül esett azon a kereten amit rászántam volna, így nem lett órám és nagyon bántam. Épp most veszek okosórát a Te kereted nagyjából háromszorosáért, pont azért mert órában elég drága az ízlésem és nagyon sok felesleges pénzemnek kellene ahhoz lennie, hogy rendes órákat hordjak (milliós tétel egyenként is), szóval ha belefér akkor én a helyedben bővítenék a kereten pl. a Presage felé.
2023. okt. 29. 12:32
 15/35 anonim ***** válasza:
30%
Idén augusztusban volt a Góman Andzseló és a Nikolics Mercédesz, rajtuk nem csak óra volt, hanem összeadva vagy 10-20 kg arany, ami azért furcsa, mert a két család háza összesen nem ér annyit, mint ami rajtuk volt aznap. Sajnos az esemény szokás szerint tömegverekedéssel, bicskázással ért véget, el is vesztették a kauciót, amit a vendéglátós előre elkért.
2023. okt. 29. 12:46
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
2: Ja, ezt mér így előre egyeztetted mindenkivel?:))
2023. okt. 29. 13:33
 17/35 anonim ***** válasza:
26%

Amennyiben te vagy a menyasszony: ne viselj órát.

Amennyiben te a vőlegény vagy, akkor olyan órát viselsz, amit szeretnél, ez nem illem kérdése.

Amennyiben azért szeretnéd, hogy emlékeztessen az esküvődre, mert ez mégis csak egy különleges nap, akkor 80-100 ezer körül már szép órákat találsz.

Police márkájú órát, de egy egyszerűbb Doxa órát is kapsz ennyiért.

2023. okt. 30. 13:13
 18/35 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk a Police meg a Doxa között nagyjából akkora a különbség, mint a Dacia Duster és a BMW iX között. :D
2023. okt. 30. 13:24
 19/35 A kérdező kommentje:
szerintem Police órát csak bohócok hordanak, meg minden mást is, ami Police:D
2023. okt. 31. 05:09
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

Ebben a kérdezővel vagyok. A Police meg a Hugo meg hasonlók divatórák, ennyi az értékük, gagyi kínai quartz szerkezettel, susogós melegítő mellé valók, nem öltönyhöz.

Egyébként ha nem akarsz rá költeni, szerintem egy jobb okosóra egy minőségibb szíjjal is lehet elegáns (egy Apple Watch egy színben passzoló milánói, vagy bőr szíjjal szerintem simán elfér öltönyhöz).

2023. okt. 31. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!