Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz ez? A polgári esküvő csak 5évig érvényes?
ezt hallottam, de nem tudom hogy igaz-e, mert ha lejár az 5év akkor mit kell csinálni.meg ha templomban esküdünk akkor az nem jár le? ezt nem értem.
Valaki magyarázza ezt el RÉSZLETESEN!
Hűha ezt nagyon rosszul hallottad!!!
Ez is míg a halál el nem választ... vagy bírósági válóperi végzésig.
A polgari eskuvo orokke ervenyes, addig amig el nem valtok egymastol!!!!! A templomi az inkabb csak olyan raadas, a polgari a lenyeg!!! Mennyi idos a baratod?
A polgari eskuvo az az, ahova a menyasszony feher ruhat vesz fel, es nasznepet hivnak a lakodalomba, valamint gyurut huznak fel egymas ujjara a hazasulando felek!
Hallottatok mar errol?! Mert ugy tunik, a holdrol jottetek, bocs.
Harmadik vagyok: ha még mindig nem hiszi el a barátod, mutasd meg neki ezt:
Ez a jelenleg érvényes jogszabály a házasságról. Szó nincs róla, hogy valaha is "lejárna" a polgári házasság "szavatossági ideje"! :) :P A barátod hatalmas hülyeséget állít, egyszerűen nem lehetséges, amit az ismerőse mond. Magyarországon legalábbis semmiképpen.
(Csak zárójelben:Ha az a bizonyos ismerős nem magyar állampolgár, illetve a házasságot nem Magyarországon kötötték, talán helytálló lehet az állítás - az USÁ-ban pl. a külföldön amerikai állampolgárok által kötott házasságot érvényesíteni kell az USÁ-ban is, de nálunk nincs ilyen törvény!).
Ha magyarok akkor ilyen nincs.
Ha muszlim vallasuak, akkor lehet olyan, hogy elmennek a vallasi szertatohoz aki egy bizonyos idore osszedaja oket, addig "legalisan" szexelhetnek, aztan amikor az lejar akkor rendesen is ossze kell hazasodniuk.
De ennek semmi koze a Mo.n is ismert onkormanyzton megkotott eskuvohoz.
A baratod muszlim?mert lehet h osszekevertek itt a dolgokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!