Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az milyen esküvő ötlet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen esküvő ötlet, hogy szertartás egy rendezvényház elegáns házasságkötő termében, aztán pár perc sétára lévő magasra értékelt étteremben ebéd? Nincs lagzi.

Figyelt kérdés

Ebéden lenne pezsgő, limonádé, pogácsa, víz, bor, pálinka, sör, aztán kaja kezdésekor lenne leves az asztalon, majd mindenféle ételek svédasztalos talalásban. Desszertnek egy külsős desszertműhelyből rendelt esküvői torta.

Lenne 2 rövid beszéd ebéd elején a 2 örömanyától, a pár pedig azt követően átadna pár ajándékot (szülőköszöntő, tanúknak, koszorúslányoknak). Lenne 2 rövid esküvős játék, távozáskor pedig mindenki kapna egy apró köszönőajándékot.

2023. okt. 16. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ilyet tartanék és nem igazán tetszene, de ez nem is rólam szól. Ha fontos a pár, természetesen elmennék.
2023. okt. 17. 06:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki, mert utálom a lagzikat, ahol biztosan van

- 3 csutkarészeg

- 2, magát jófejnek gondoló, mellesleg kőbunkó, nyomulós férfirokon

- aki csinálja a balhét - persze betintázva...

Eddig a legjobb lagzi, ahol voltam, az unokanővéremé, ahol az öccsére konkrétan rá kellett hívni a rendőröket, olyan balhét vert ki piásan, végül előzetesben töltötte a lagzi fennmaradó részét :D

2023. okt. 19. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Az én stílusomhoz inkább ez áll közel, mint a hagyományos lagzi. Pedig bulizni is szeretek, de akkor inkább már a kisestélyik nélkül, nem zártkörűen, hanem aki szeretne bulizni, azzal elmennék egy másik este valami jobb szórakozóhelyre.
2023. okt. 23. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen esküvő, voltam már 2-szer hasonlón és sokkal jobb, mint egy 'ereszd el a hajamat' típusú mulatózós, hajnalig tartó buli. Szóval tetszik, és az is, hogy délben van és ebéd, és nem vacsora.
2023. okt. 26. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!