Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cigány vagy a magyar esküvő jobb?
Figyelt kérdés
Kb így képzeljtétek el a cigány esküvőt [link]
És így a magyart [link]
És most kérlek ne gyertek azzal hogy mindegyik lehet jó!Maga a légköre melyik tetszik jobban? Szerintem egyértelműen a cigány. Sokkal jobban néz ki mindenki, a magyarok (tisztelet a kivételnek) nem tudnak táncolni. Most bizonyára kérdezitek hogy ha megvan a véleményem miért írtam ki a kérdést, hát azért mert kiváncsi vagyok a véleményetekre. És most semmi rasszizmus ne befolyásolja a véleményeteket.
2023. szept. 24. 18:31
21/22 anonim válasza:
Most nem arrol van szo hogy epp nem szuz, hanem hogy tobb ferfi ala odafekszik, vagy az ura evekig potyara dugja mielott meltoztatna elvenni.😀😀
22/22 anonim válasza:
Amennyit tényleg lehet látni ezekből a videókból, nekem a magyar, de nyilvám hallanom kellene a zenéket, amik tényleg elhangzottak ott, mert a fő dolog, ami miatt nekem a magyar felé billen a mérleg nyelve, az az, hogy engem a világból ki lehet üldözni a mulatós zenével. Plusz azért hozzátenném, hogy a roma esküvős videón sem mindenki tud táncolni, azért láttam elég egybites mozgásokat. Ez nem a származástól függ, hanem az adott násznéptől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!