Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Aki már tartott esküvőt, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már tartott esküvőt, a nászajándék hány százalékát fedezte az összköltségnek? (Az nem érdekel, mekkora összegről volt szó. Nem érdekel mennyibe került az esküvő vagy hogy mennyi volt a nászajándékok végösszege. Csak egy közelítő % érdekel.)

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azok akik pluszosok lettek hogy csinálták? 🤣 Tényleg érdekelne.
2023. szept. 12. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11-nek: oda van írva, hogy csinálták - módos szülőkkel:

"De a nászajándékpénz több mint felét a menyasszony szülei adták"

2023. szept. 13. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:

11, 3-as vagyok. ahogy írtam, 11 éve volt az esküvőnk. 980e ft volt a 120 fős lagzink. A kaja, üdítők 500e-ben megállt, plusz amit fizettünk a rövidekért, házipálesz és házibor nem került pénzbe.

Zenész 60, virágok anyagáron mert anyós virágos. Fotós a csoportképekig volt (ezt az egyet bánom, hogy nem tovább) 50e, videós 80e, ruhám is 50 körül, meg még az apróságok...

a 10/főt mindenki hozta, a mamáktól kaptunk "nagyobb" összeget, 100e körül.

Szóval annyira nem kellett gazdag szülő a dologhoz. Ebből vettük az első kocsinkat, egy cuki kis peugeot 106-ot :)

2023. szept. 13. 17:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a teljes költség kb. 20%-át.
2023. szept. 19. 01:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez sok összetevős kérdés.

1.Miylen esküvőről beszélünk.

(Egy vidéki kis vendégházat bérelnek ki kerti grillezésre, hifi toronnyal vagy a Budai várat Michelin csillagos kajákkal, élőzenével).

2. A vendégek összetétele. (Most nem arra gondolok, hogy mindenki zsugori, hanem egyszerűen arra, hogy ha majdnem mindenki minimál bérből él nem fognak tudni annyit fizetni, hogy pluszos legyen az esküvő.)

Mi jövőre házasodunk, ami az "én" vendégeimet illeti,Ha a vacsora részüket ki tudják fizetni örülhetek, de nem is, azért hìvom a rokonságomat,H az esküvőből gazdagodjunk:) (inkább a nem tartása lenne jobb anyagilag)

Slusszpoén:

Egyszer leendő anyósom azt mondta,H azért kell jó bulit csinálni,mert akkor a vendégek több pénzt fognak ott hagyni...

Na, ez nettó baromság.. Én akárhányszor mentem esküvőre mindig azt néztem,H mennyit fogok tudni adni már előre és nem az esküvőn döntöttem el,H na ez egy jó esküvő volt itt hagyok 50-et, ha csak 20-at tudtam kiszorìtani a büdzsémből...

2023. dec. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!