Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy esküvő autizmussal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy esküvő autizmussal?

Figyelt kérdés

Valószínűleg megosztó lesz ez a kérdés,de szükségét érzem.

Autizmussal élők( nemtől függetlenül),ki és hogyan élte meg a nagyobb,hagyományos esküvőjüket?(Szertartás,vacsora,sok rokon,tánc hajnalig,ti vagytok a középpontban).

Házasság előtt állunk,de emiatt bizonytalan vagyok,hogy két tanús legyen,vagy pedig lépjek ki a komfortzónámból?

Mindig nagy esküvőről álmodtam,de mivel még sose voltam ilyen helyzetben,így nem tudom,hogy végülis hogyan is élném meg.

Akik maguk is autisták,azok szerintem tudják, hogy mire is gondolok.

2023. szept. 5. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos sose fogok férjhez menni. Eljátszom a gondolattal ha egyszer férjhez mennék én másképp csinálnám mint az átlag. Mivel sajnos hogy pszihikai beteg vagyok nem bírom az ejszakázást meg az egész napos programot.

Úgy képzelem el hogy egy hétköznap a két tanúval elmennenek a pilgarira majd onnan fenyképezkedni és kész. Másnap délelőtt még az étterem udvarára hívnám.a református papot aki megaldana minket és délutánig vagy estig tartana a lagzi, aztán mennénk feküdni. Vagy ha katolikus esküvő lenne akkor délelőtt odamennenk aztán az étterembe estig. Éjszaka semmiképpen nem lagziznék. Voltam egy pár lagzin és másnap is ki voltam borulva mindig pedig nem én voltam.a menyasszony.

2023. szept. 10. 17:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó.Neked pontosan milyen betegséged van?
2023. szept. 10. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom magyarul mert Nagyváradon élek. Tulburare personalitate obsesiv compulsiv és deliriant. 18 éves koromig elemente de autist voltam és mikor betöltöttem az autizmust eltörölték és hozták a másikat. A deliriant diagnózis olyan 2015 vagy 2017 óta van meg. A télen egy pszichológus azt magyarázta nekem hogy én sose lehettem autista csak 18 év alatt nem hoznak olyan diagnózist hogy tulburare de personalitate. Az személyiségzavart jelent de a obsesiv, compulsiv, deliriant nem tudom mik magyarul. Lehet nem súlyosak vagy nem tudom. Skizofrén is biztos nem lehet mert azok hallucinálnak.
2023. szept. 10. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Autó sta nem lehetek mert azok nem pszihikai betegek. Szerintem semmi bajuk nincs csak furcsa a hangjuk. Ha egyetemre járnak akkor hogy lenne bajuk. Régen stikkesbek mondták őket mamwg autisták. Akiknek baja van azok nem vagy Nem Csak autisták hanem mellette van más bajuk is. Vagy értelmi fogyatékosok vagy pszihikai betegek. De aki egyetemre jár és autista az nem beteg mert másképp nem volna esze arra hogy egyetemre menjen.
2023. szept. 10. 22:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Barátnőm is elég kemény autista...

Amikor ő házasodott odakint Angliában volt más autizmus zavarral küzdő az esküvőn

Az egyik, amit ők csináltak, hogy kértek egy csend szobát a helyszínen. Az egy hangszigetelt helyiség volt, amikor elegük volt a zajból meg stb bementek kicsit lenyugodni mielőtt jött volna a lefagyás úgymond. Nem tudom,H Magyarországon mennyire kivitelezhető egy ilyen helyiség.

A másik, amit már ìrtak,H végig gondoltak A-az-ig mindent mik lehetnek zavaró tényezők. (Gyerekek, sok mozgás, kaja stb.)

Én a mostohámat és a családját nem tudom fogom meghìvni. Édesanyámnak is megmondtam, h ha az alkoholista mostohám nélkül nem tud megjelenni el se jöjjön. (Milliószor eljátszotta az el fog válni drámát tudom,H ez áldozatoknak nagyon nehéz, de én nem fogom a hátralévő életemet asszisztálni a játékokhoz). Leendő anyósom sem tudta hova tenni, amikor először elmondtam,H nem akarom meghìvni .. De végre egy ünnepet szeretnék, amit nyugodtan élvezhetnek gyomor ideg nélkül,H mikor kezd el cirkuszolni.^^

Sajnos egy esküvő megszervezése némi harccal, gyomor ideggel jár.

Kitartást Kívánok neked és a legjobbakat! :)

2023. dec. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!