Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el a sógornőm esküvőjére?
Figyelt kérdés
Mióta ismer csak hallom vissza a férjemtől miket mond rám, röviden nem jó a kapcsolatunk. Egy ideje kihagyom a családi összejöveteleket, nem vagyok rá kíváncsi, a férjem megy hozzájuk egyedül. Viszont ez egy esküvő, nem akarok drámát. De menni semmi kedvem, nem érezném jól magam. Ti mennétek?2023. aug. 17. 09:22
1/11 anonim válasza:
Akkor te egy személy miatt kivontad magad az egész családból?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát a család annak a részéből, csak 2-en vannak. A sógornő fúr, a párja nem érdeklődött amúgy sem sosem irántam amikor még mentem én is látogatóba pedig mindig igyekeztem kedves lenni. A násznép többi részét nem ismerem, az ő baráti társaságuk lesz ott.
2023. aug. 17. 09:31
3/11 anonim válasza:
Akkor beszéld meg a pároddal, hogy őt mennyire zavarná.
4/11 anonim válasza:
Én nem mennék. Nem vagyok híve az ilyen minden kötelező, csak azért, mert a családhoz tartozik c. dolgoknak. Menjen a férjed. Ha meg nem tetszik neki, akkor így járt. Ember vagyok én is, nekem is vannak jogaim. Az egyik az, hogy ne kelljen elviselnem egy ilyen hátam mögött pofázó fúriát mindenáron.
5/11 anonim válasza:
Én sem mennék. Épp emiatt, mert sohasem voltunk jóban, most meg elvárná a jópofizást.
Gondolom, ha nem leszel ott, sokat nem ront az amúgyis szar helyzeten.
A férjed mit szól ehhez?
6/11 anonim válasza:
Férjeddel beszéld meg. Ha neki oké, akkor menjen egyedül. Ha ő is seretné, akkor egy estére szívd fel magad, de csakis a férjed kedvéért, nem a sógornődéért.
7/11 anonim válasza:
Az nem drámázás, hogy nem jópofáskodsz annak aki gusztustalan veled szemben. Én sem mennék el megjátszani magam. Ne is szokjon hozzá ilyesmihez. Aki normális hozzáállást szeretne az viselkedjen normálisan a szememben meg a hátam mögött is.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is a férjeddel beszéld ezt meg. Ha szeretné, hogy menj, akkor menj el.
10/11 anonim válasza:
A férjed miért nem állt ki melletted, és miért nem teszi helyre a testvérét? Azzal, hogy nem szól rá amikor az a hátad mögött pofázik, legitimizálja a viselkedését, kvázi megengedi neki, hogy rólad, a feleségéről így beszéljen. Én is összedurrantam a sógornőmmel, de a férjem megmondta, amennyiben nem tud engem elfogadni, nem kell tartani a kapcsolatot. Ha az én bátyám vagy bármelyik családtagom, vagy barátom, bárki fikázná a férjemet és támadná, én helyre tenném és meg is szakítanám vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!