Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvő előnyei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvő előnyei?

Figyelt kérdés

Kis esküvő alatt azt értem, hogy csak szülők és testvérek, meg ha vannak akkor az ő párjaik és gyerekeik vesznek részt rajta, házasságkötő teremben van a szertartás, utána vacsora és kb 9re vége is van.

Az, hogy olcsóbb, egyértelmű előny, mondjatok még többet.

2023. júl. 31. 13:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Kis esküvő előnye? Nem kell több ember étkezési szokásaihoz alkalmazkodnod: vegán, vega, fehérjében gazdag, laktózérzékeny stb.

Ismeritek egymást, és így szabadabban lehet beszélgetni, és felszabadultabb a légkör mintha sok sok barát, rokon, ismerős ülne ott.

Nem kell nagyon azon aggódni, hogy ki milyen ruhában jön, Nem kell annyi meghívót küldeni. És bensőségesebb ha csak a szűk családi kör vesz részt.

2023. júl. 31. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

- ha valaki nem egy társaság középpontja ember vagy nem szereti a tömeget, akkor az előny

- kevesebb szervezés

- meghittebb hangulat és beszélgetések, mindenkinek van ideje hosszabban beszélni a párral

- kevesebb ember ételérzékenységéhez / étkezési szokásaihoz kell alkalmazkodni a menü kiválasztásakor

- kevesebb embert kell terelni, könnyebben folyik a program

2023. júl. 31. 23:59
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

A legfontosabb, hogy sokkal meghittebb. Nekem ilyen volt, és imádtam, mert mikor körbenéztem az asztalon, mindenkiről tudtam, hogy fontos szerepet játszik az életünkben. Nem voltak ismeretlenek, nem voltak részegen őrjöngők, stb. Nem egy nagy bulinak éreztem, mint a legtöbb lagzit, hanem tényleg a szerelmünk megünneplésének.

Hogy mennyivel olcsóbb, meg könnyebb a szervezés, az azért máson is múlik; nálunk pl így is nagy volt a felhajtás, sokba is került, de ezt mi így is akartuk.

2023. aug. 1. 07:56
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

#3-nak:

Ki az a 100 ember?

A menyasszony hív 50 -et, a vőlegény is 50-et.

Szülők, keresztszülők. Ha szülők elváltak é mindegyiknek van új párja, akkor ők is.

Nagyszülők.

Testvérek, mostohatestvérek, azok házastársai gyerekei.

Szülők testvérei (agynénik, nagybácsik) házastársukkal, gyerekükkel (aki a menyasszony/vőlegény unokatestvére) és azok párja.

Barátok, munkatársak, szomszédok.

Ha neked nincs testvéred, a szüleidnek sincsenek testvérei, sőt, ha a nagyszüleid sem élnek, akkor marad 1-2 távoli rokon, vagy még ő sem, maradnak a barátok, munkatársak, ha a jó a kapcsolat. Hát így persze, hogy nehezen tudod elképzelni.

Kérdező! A stressztől kíméled meg magad, meg a fölösleges felhajtástól a kis esküvővel, de leginkább az anyagiak miatt éri meg.

2023. aug. 1. 08:30
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Kis eskuvonk volt

Összevissza 20 ember volt ott.(szüleim,férjem anyukája,testvéreim,két sogorom,férjem testvérei,sógora és sógornője, keresztszüleim,férjem keresztanyukaja és férje plusz akinek van gyereke,a gyerekek)

Otthon nálunk ebédeltunk a ceremónia után.en főztem,két fajta ételt,rendeltünk három fajta sütit,volt egy torta és kész.

Akimehes volt evett,aki nem volt éhes nem evett.

Mi mindenkinek megmondtuk,hogy apróságot hozzanak ha akarnak,de pénzt nem fogadunk el.

Senkit,meg a szüleinket sem akartuk költségekbe verni,csak,hogy nekünk jó legyen.

2023. aug. 5. 07:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi 61 embert hívtunk, még nem zajlott le az esküvő de 4 körül lesz a véglétszám.
2023. aug. 10. 12:38
 17/19 anonim ***** válasza:
*40 körül :D 4... XD
2023. aug. 10. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Na mindegy, csak azt akartam megmutatni, hogy a nagy esküvő meg az extra kis esküvő közt vannak fokozatok. A te mércéddel az enyém gondolom közepes esküvőnek számít, de én kisesküvőnek tekintem ami lesz nekünk. Főleg, hogy nekünk se lesz lagzi, tánc. Szertartás egy gyönyörű Házasságkötő Teremben, utána ebéd, oszt jóccakát. 1-kor van a szertartás.
2023. aug. 10. 12:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Ugyan mi a jó fenéért lettem lepontozva?🤣

15

2023. aug. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!