Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kreatív fotózás, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív fotózás, szerintetek hol ezek közül?

Figyelt kérdés

Sajnos az esküvőnk napján végig esett az eső, nem is készültek kinti képek.

A fotósok felajánlották, hogy menjünk el kreatív fotózásra valamikor, és szóba jött Budapest. A Halászbástya, Lánchid, Bazilika, néztem képeket és valóban nagyon gyönyörűek, mesebeli helyszínek, örülnék, ha ott készülnének képek. De közben az is bennem van, hogy itt ahol élek jelenleg(Erdélyben) egy kis faluban is nagyon szép, dombokkal hegyekkel körülvéve. Ide köt minden emlék, és itt van a kutyánk, macskánk amik rajta lehetnének a felvételeken ha itt forgatnánk le újra. Lehet közelebb állna a szívünkhöz évek múlva ezt látni a felvételeken és nosztalgiázni. De az is igaz, hogy általában valamilyen nagyon szép helyre szoktak menni, hogy minél vagányabb készüljenek ilyenkor . Szóval nem tudom eldönteni, melyik helyszín legyen. Ti mi alapján döntöttetek?

2023. jún. 21. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi azt választottuk, ami a szívünkhöz közelebb állt :)

Plusz a hideg rázott a gondolattól, hogy egy forgalmas túrista útvonalon pózolgassunk 700 ember előtt.

2023. jún. 21. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok szebb helyet láttam Erdélynél.

Én ott csinálnám. Valami gyönyörű sziklánal, vagy kilátásnál, vagy ilyesmi.

2023. jún. 21. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Régi csajommal fotóztunk esküvőt stb.

A Pesten élők is sokszor olyan helyen fotózkodnak, ahol megismerték egymást, fontos nekik.pl.: kocsma

Ha van tehetsége a fotósnak bárhol csinál rólatok hasonlóan jó képeket.

Meglepődnél, hogy jó szögből számodra megszokott helyekről milyen jó képeket lehet lőni.

Téged kell, hogy elvarázsoljanak a képek, ráadásul később úgyis csak ti nosztalgiáztok rajta.

A különleges helyben több lehetőség is rejlik.

2023. jún. 21. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fotós vagyok, sokszor megyünk külföldre, gyönyörű helyekre kreatív sorotatokat fotózni egy-egy párral, az esküvőjük után, de azt gondolom, hogy ez csak rajtatok múlik. Azt gondold végig, hogy Te milyen képeket szeretnél nézegetni erről az eseményről. Erdély amúgy csodaszép, dél-dunántúli fotósként nekem bakancslistás kreatív helyszín, pedig megvolt már Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Németország, Svájc, Spanyolország, Olaszország is.
2023. jún. 21. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Budapesti vagyok, az említett helyeken volt nálunk a kreatív fotózás, de mivel itt sokan élnek, sokan jönnek ide fotózkodni, kicsit sem olyan különleges, mint egy szép erdélyi helyszínen. És ha egyébként is ez áll hozzátok közelebb, akkor szerintem sokkal jobb döntés, mint csak azért elutazni ide, hogy nektek idegen, de amúgy szép háttér előtt fényképezkedjetek.
2023. jún. 22. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

fotósként minden álmom egy igazi erdélyi esküvőt fotózni :) én nem gondolkodnék :)

A pesti az jobban megtervezett, városiasabb, "mesterkéltebb" az erdélyi a fák közt, a természetben sokkal "szabadabb". Ti melyikek vagytok?

2023. jún. 22. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az erdélyi helyszínre mennék a helyetekben. Ismeritek, emlékek kötnek oda és szép megörökítése lenne egy új életszakasznak ott, ahonnan jöttök. Az állatok szerepeltetése még bensőségesebbé tenné.

A divatos, felkapott helyek nem mindig hangulatosak vagy különlegesek. Oda menj, ahol fellélegezve azt tudod mondani, Ez tökéletes!

Én a pusztába akartam menni, és a képeinken nincs is más a füves dombokon kívül, pedig volt elérhető közelben kastély és tó is. Mégsem lett volna olyan jó, mint a dombok közt teljesen egyedül.

2023. jún. 22. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Erdély sokkal szebb.
2023. jún. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!