Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebb mint egy év után házasság: jó ötlet?
Párom szakított a feleségével akivel 10 évig volt együtt és rövidesen utána megismerkedtünk interneten. 3 hónap múlva eljegyzett és hamarosan összeházasodunk. 5 hónap múlva. Nagyon boldog vagyok és alig várom, hogy összeköltõzzünk.
Egyik barátnőm azt mondta hogy talán korai a házasság. Szerintetek? Mi nagyon imádjuk egymást és vátom, hogy a házasság után vele élhessek. 32 évesek vagyunk
42
Az a baj a kérdező ezt nem hiszi el hogy vele is megtörténhet. Ő hisz ennek a pasinak és ki fog menni hozzá mert nagyon szeretik egymást blabla tudod.
Sok nő lenne a helyedben? Itt hangosan felröhögtem...
Nem tudom ki a sok nő, de én biztosan nem tartozom közéjük, és aki rendelkezik egy minimális IQ szinttel, szerintem az se...
Én is külföldön élek (nem Amerika, de így is több 10 000 km otthonról) de abszolút nem tudnék úgy élni, hogy ne lenne még a munkám amit szeretek, és mellesleg ha bármi van, nem vagyok anyagilag rászorulva a férjemre.
Ékszergyártás valóban, ahogy írták fentebb, egy hobbi, de megélni nem fogsz tudni belőle, max valami zsebpénz szintén - ugyanis Amerika bár a lehetőségek hazája, de marketing ismeretek és kapcsolatok nélkül nem igazán fogod tudni menedzselni magad. Voltam egyéni vállalkozó, cégem is volt, tudom miről beszélek. Kb 2-3 év egy cég esetében (még ha egyéni vállalkozás is) mire ki tudsz venni valami pénzt belőle, de az is lehet, hogy az max egy fagyira lesz elég...
Arról nem beszélve, ha gyerek lesz, itt nincs Gyes meg hasonlók, és tapasztalatból mondom, hogy baromira nem lesz időd arra, hogy mindenféle bemutatókra, eseményekre járj ahol kapcsolatokat építhetsz, kezeld és frissítsd a weboldalad, reklámkampányt kezelj a neten, és még sorolhatnám...
Emellett valahogy nekem olyan érzésem van, hogy a férjed tipikusan az a pasi, akinek ha te otthon leszel, alap lesz, hogy a ház legyen tip-top, legyen bevásárolva, kaja, gyereknevelés, stb .. mert bejárónőt nem fog fizetni ez tuti, "mert a nő tudja, hol a helye, különben nem tiszteli".
Én azért gyanakodnék, hogy miért ment tönkre az a 10 éves házasság...
Szóval, ha azt hiszed, hogy lennénk a helyedben mert bevállalod az otthoni rabszolgaságot egy aranykalickában, ahonnan ki tudja, tudsz-e egy nap szabadulni (olvass utána hány olyan nő van akinek konzuli segítséget kell kérni mert a férje elveszi az útlevelét, közben esetleg bántalmazza is, ha még gyerek is van, akkor azzal zsarolja) akkor nagyon tévedsz, köszönöm, az én életem ennél sokkal érdekesebb és izgalmasabb, ja és nem függök senkitől,mert a férjemmel abszolút egynrangúak vagyunk. Azt tudom viszont, hogy ha tönkremenne esetleg a kapcsolatunk, nem nagyon tudnék mozogni a gyerek miatt, mert nem szakíthatom el az apjától...
Van TLC-n a 3 hónap múlva esküvő című műsor. Tudom tudom, ott biztos direkt válogatnak be hasonlóan hülye sztorikat, de pont ennyire nevetségesen naivan indulnak neki a legtöbben.
Messziről ordít, hogy hülye vagy, de te azért is belegyalogolsz... hát sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!