Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem római katólikus én református, de ő már elvált egyszer, polgári esküvője volt nem templomi. Lehet így templomi esküvőnk?
Sziasztok!
A férjem már régen elvált, volt már egy polgári esküvőnk 4 éve, de szeretnénk egy tempolmit, ami szépen meglenne tartva, rokonsággal barátokkal, vacsorával egybekötve. Neki is minden álma egy templomi esküvő ( tényleg, nem vicc😄 nagyon szeretné) de nem tudjuk, hogy lehetséges e. Polgári esküvője volt régen, nem templomi.
Hallottam hogy a római macerás nagyon, viszont a református rugalmasabb. Ismerem a református papot, viszont a Rómait nem, mert nem falubeli, egy városból jár ide. Mindenképp meg fogjuk kérdezni mindkét papot, hogy mire számítsunk, csak érdekelne hogy lehetséges e egy szép templomi esküvő? Nagyon örülnénk neki, koszi a választ!
Tudom, szorszalhasogatas, csak hogy ne égj le amikor beszélsz veluk:
Katolikus egyház - > pap - mise
Megszólítás: Tisztelendő Úr
Köszönés: Dicsertessek
Református egyház - > lelkész, lelkipásztor - istentisztelet
Megszólítás: Tiszteletes
Köszönés: Áldás, békesség
Nem illik azt mondani, hogy református pap, nem igazán létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!