Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után esküvő? Meddig fog még várni?
Azelőtt kellett volna gondolkodnod,mielőtt gyereket vállaltál. Miért venne el egy friss válás után? Örülj,ha ezek után egyáltalán veled marad. Lehet,hogy most is csak azért vagytok együtt,mert kell neki valaki az ágyban és aki mos rá!
Felelőlenség volt egy rövid együttlétben gyereket vállalni,és főleg megtartani.
a nevét így is felveheted.
egy boldog kapcsolatban meg nem értem, miért hiányzik a papír, meg a név... engem egyáltalán nem zavarna. ettől semmi sem lesz se jobb, se rosszabb.
De utálom, hogy rögtön szegény kérdezőt támadja mindenki anélkül, hogy ismernék az életüket!
Én pl. 1 éve együtt voltam már a párommal mikor kimondták a válását és ő rá egy nappal simán elvett volna, csupán anyagi okokból fogunk most év végén házasodni és nekünk sem lesz nagy esküvő, csak a lényeg a fontos, hogy így is egymáséi lehessünk.
Kérdésedre a válasz: kommunkikáció
A férfiak javarésze (nem mindegyik) elég teszetosza tud lenni hivatalos ügyek intézésében.
Nálunk is én intézem a dolgok javarészét és egyáltalán nem azért, mert "el akarom vetetni" magam, csupán azért, mert a nők jobban értenek az ügyintézéshez.
Beszélgess vele, tegyél fel konkrét kérdéseket, ne csak körülírd, a férfiak nem értik a nők virágnyelvét, fogalmazz egyszerűen, egyértelműen.
( Bocsánat férfiak :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!