Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha vőlegényként csak egy ing és egy mellény lesz rajtam?
A házasságkötő teremben volt légkondi, kb 20 perc volt a szertartás. Férjem teljesen jól kibírta hosszú ujjú ing, mellény, zakóban. Ahogy a többi férfi is, max rajtuk mellény nem volt.
32 fok volt kint amúgy, meg lehetett sülni. Jelzem, nekem is harisnyában, mégsem gondoltam mezítláb férjhez menni, hisz ki nem szrja le az etikettet, úgy öltözök a saját esküvőmön, ahogy én akarok. Szomorú lenne, ha így lenne.
Utána le lehet venni a zakót, mellényt is és feltűrt ingujjban lehet a móka részét tölteni.
#22 Nem a házasságkötő teremben lesz, hanem a szabadban.
#19 Azért, mert nem öltöny/habos-baos menyasszonyi ruha lesz, még nem vagyunk prosztók, azaz igénytelenek, buták, neveletlenek, otrombák
:-)
#25 Dehogy fognak! Pont ez a lényeg. Nagyon szűk körű lesz, és pontosan tudják, mi mit szeretnénk.
Nem arról van szó, hogy nem lehet kibírni, hanem arról, hogy mi nem olyat szeretnénk, érted? :-)
De nem én, ill. mi vagyunk a kérdés tárgya .-)
Így is van! Ez a mi napunk! :-)
Kérdező, ti is úgy csináljátok, ahogy nektek a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!