Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt szokás adni egy esküvőre ajándékba?
6-os, de ajándékot úgyis adnál, abból indulj ki, hogy üres kézzel nem megy az ember sehova vendégségbe.
És akkor mondjuk a huszadik mikró helyett adsz 40 ezer forintot (mert most már együtt élnek esküvő előtt is a párocskák, tehát berendezett háztartásuk van.) Ezért a pénz ajándék.
Bírom, hogy azzal jönnek itt egyesek, hogy mások mekkorát nyerészkednek a lagzin. A lagzik döntő többsége anyagi veszteséggel jár és az már tök jónak számít, ha behozza az árát. Ha nyerészkedni akarna a pár, nem tartana lagzit.
és ezt minden pár tudja, aki valaha szervezett lagzit. Az, hogy valaki azt feltételezze, hogy nyerészkedni akarnak rajta, az nettó rosszindulat.
Ha nem eszel és nem iszol, akkor jelezd előre a párnak és akkor csak széket tartanak fent neked, a fogyasztásba nem számolnak bele.
Bár hogy ez miért jó neked, az a te dolgod.
50 forintot még a hajléktalanoknak adni is megalázó. Mármint téged aláz meg, nem őt...
És nem azt mondom, hogy feltétlen fizetni kell a rád eső részét a lagzinak. Ha drágán szervezik meg az az ő bajuk, de kapcsolattól és anyagi helyzettől függően 10-30ezer forint bele kell, hogy férjen. Ezzel nagy eséllyel nem fedezed a rád eső részt, szóval nyerészkedni senki nem fog rajtad.
Mondjuk ha ilyen szinten fel sem merül, hogy esetleg hozzájárulj valamivel azoknak az új, közös életéhez akik tartottak téged olyan jó barátnak, hogy meghívjanak a lagzijukra... hát... jó vagy..:D
Jaaa, hogy 50 rugó! Bocs, félreértettem. És amúgy visszanézve nem is rád reagáltam, csak pont utánad:D Arra gondoltam, hogy a gondolat, hogy ha már pénzt kap a pár, akkor milyen gonoszul nyerészkedik, az a gondolat suttyó.
50 rugó bőőőségesen jó, nem is kell többet adni, max a gyereked esküvőjén. De ott úgyis befizetsz lagziba nagy eséllyel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!