Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező a vőfély egy kis esküvőn is?
Figyelt kérdés
Idén tartjuk az esküvőnket, kb. 40 fővel. Több úgymond kötelező elem is hiányozni fog a sorból nálunk (kikérés, menyasszonytánc stb.). Lesz kaja, torta, zene. Ezek miatt úgy gondoltam nincs szükségünk vőfélyre/CM-re, mivel csak fele lenne a dolga nálunk, és ugyanolyan árajánlatot kaptam, mint egy tipikus nagy lagzinál.2023. jan. 27. 13:54
2/8 anonim válasza:
Nekünk 50 fős esküvőnk volt és nagyon örülök, hogy volt vőfély. Nem voltak játékok, nem kellett a férjem gatyájából tojást kihalásszak stb, nem volt menyasszonytánc, kikérés. Polgári esküvő volt és vacsora, tortavágás, vacsora és buli egy vendéglőben. Nagyon jó volt, hogy volt egy kerete az egész rendezvénynek, nem nekem kellett menyasszonyként óbégatni, hogy kérlek gyertek be a vendéglő kertjéből, mert hozzák a levest... hogy az ifjú pár felvágja a tortáját, vagy megnyitják a táncot... nagyon klassz vőfélyünk volt pikáns beszólások nélkül, nagyon frappáns és szép versekkel, rigmusokkal terelte az eseményeket, dolgozott össze a pincérekkel pl. Aztán amikor már roptuk a táncot, táncoltatta a vendég hölgyeket. Nem volt se sok, se kevés. Nélküle azt hiszem, szimpla házibuli jellege lenne egy esküvőnek.
3/8 anonim válasza:
Nem muszáj, de tanácsos valakit találni, aki irányítani fogja a népeket.
4/8 anonim válasza:
Egy jó főpincér is tökéletesen megfelel. Sőt! Én okádok a vőfélyektől.
5/8 anonim válasza:
Semmi sem kötelező. Sem kis sem nagy esküvőn.
6/8 anonim válasza:
Ha vőfély nem is, de egy koordinátor személy kell 40 emberre is. Barátnőm esküvőjén nem volt, pedig ő szeretett volna pár dolgot, azt mondta a zenésszel megbeszéltek, de az nem csinált semmit, nem is nagyon tudott semmiről. Tehát nem volt menetrend, hogy na akkor 18tól vacsora 19től nyitótánc és 21kor torta, hanem volt 18tól kaja aztán mindent úgy kérdezgettek a vendégek egymást, hogy ki mit tud.... A hangulat jó volt, de alulszervezettnek tűnt az egész.
7/8 anonim válasza:
Nekünk tavaly nyáron 55 fős lagzink volt, minden megvolt ami kell egy igazi lagzihoz, kivéve a vőfély:D én akárhányszor voltam esküvőn valamiért nem voltak szimpatikusak.
Nálunk a zenészek és a pincér mindent el intézett amit kellett. Tényleg nagyon segítőkészek voltak és ment minden folyékonyan. Úgyhogy nálunk nem volt rá szükség.
8/8 anonim válasza:
Sztem a vőfély nem annyira illik egy kis esküvőre, de egy ceremónia mester, aki mindenféle cifra rimelő frázisok nélkül irányítja az eseményeket, az jól jön. Mi is vacillaltunk rajta, hogy legyen-e a kB 40 fős esküvőnkön, de miután találkoztunk vele, már biztos volt hogy lesz. Nem is gondoltam volna, hogy mennyi mindnet kell irányítani a háttérből, amire a nagy napomon nekem kellett volna idegeskednem és rendezzem, de így elintezte ő. Pl konyhával beszélt, mikor lesz kaja, mikor jön a torta, akkor menjen a zenénk, amikor a tortát hozzák, nasznepet irányítani, mikor mi következik, bemondani,pl na most lehet atadni a nasz ajándékot... Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!