Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Piknik jellegű esküvőt tervezü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piknik jellegű esküvőt tervezünk. Hogy a legoptimalisabb, hogy a vendegek is jól erezzek magukat?

Figyelt kérdés

A szertartas után egy allofogadas jellegu néhány oras kis egyuttletet tervezunk. Ahol főleg falatszendvicsek, gourmet fogasok, sutemenyek lennenek egy szép helyen. Semmi kotottseg...

Vendegkent nem feszengenel egy ilyen esküvőn? Arra gondolok, hogy semmi hagyomany, nyitotanc stb.

A válság miatt tervezzuk ezt, nem szeretnénk se magunkat, se a nasznepet terhelni a koltsegekkel. Természetesen nem szamitunk nagy ajendekokra, kifejezetten nem szeretném ha hoznának. Az ünneplés a lényeg.

Kb 15 óra szertartas

16 óra fotózás

17 óra fogadas max este 8-9-ig.

Ti eltudnatok fogadni, hogy ennyi az eskuvo?

Vagy mindenképp vigyük vacsorazni legalább a szűk családot.

A legnagyobb félelmem, hogy a távolról jövő rokonoknak "nem éri meg" egy delutanra eljonni.

Plusz a szallasuk... amikor náluk volt eskuvo alltak a szallasunkat amit Természetesen mi megadtunk amikor ajandekot adtunk. De szerintem nekünk ez nem fog beleferni.

Ez nagyon kellemetlen szerintetek?

2022. dec. 4. 08:33
1 2
 11/17 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nekem tetszene egy ilyen esküvő, akár lenne élő zene, akár nem.
2022. dec. 5. 10:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Én akarhany esküvőn voltam csak a szertartas és a fotozas után kinaltak étellel. Nem éhesen mentem...
2022. dec. 5. 19:01
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Itallal készüljetek a vendégeknek a szertartás előtt is, főleg ha nyáron lesz. Nagyobb esküvőkön a vendégvárás alatt szoktak kitenni pogácsát, de ha már 5 órakor kezdődik a fogadás, szerintem nem szükséges.

A legtöbb esküvőn a vendégek feleslegesen hosszúnak érzik a fotózást, tehát figyeljetek rá, hogy ez minél kényelmesebb legyen nekik. Aki épp nem fotózkodik, az tudjon inni, árnyékos helyen pihenni.

A rendezvény többi része nekem tetszik, szívesen mennék ilyen esküvőre.

2022. dec. 6. 07:20
 14/17 anonim ***** válasza:
66%

"Én akarhany esküvőn voltam csak a szertartas és a fotozas után kinaltak étellel. Nem éhesen mentem..."

Rendben Kérdező, akkor csináld így.

Én meg eddig csak olyan állófogadásos esküvőn voltam, ahol a szertartás végén már lehetett inni/enni, ki volt készítve minden. Ettől függetlenül a pár nyugodtan fotózkodhatott, de aki akart, az fogyaszthatott is, közben beszélgettek. Elég unalmas a vendégeknek amúgy egy órán át várni a fotózást.

Arra viszont készülj fel, hogy állófogadás esetén nem valószínű, hogy a szertartást követően még 3-4 órán keresztül maradnak a vendégek. Egy állófogadás nem szokott ennyi ideig tartani, mert nem is ez a célja.

2022. dec. 6. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Elmennék ilyen esküvőre, de fontos szempont a vendégek száma és összetétele. Csendes zene mellett beszélgetni, akár nevetgélve sztorizni úgy lehet, ha hasonló korú, érdeklődésű emberek vannak, például a közeli rokonok egymással, az idősebbek egymás közt vagy a baráti kör egymással. Őket vegyítve egy udvarias elfolytott csevegés lesz, ahonnan a fiatalok elmennek, hogy felszabadultan viselkedhessenek a nagyiktól távol. Ugyanígy nem működik, ha 20-30 vegyes vendég van (ismerős, rokon, haver), ők nem fognak sokáig beszélgetni, ha kizárólag a friss házasok a közös pont.

A falatnyi szendvicsekkel csak étvágyat csinálsz, de nem lakatod jól az embereket, így vacsora időben valószínűleg távozni fognak (én ilyen esetben 6-7 körül elmennék valahova rendeset enni).

2022. dec. 7. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

és lesz annyi kaja, ami 5-től 8-9ig kitart?

mert itt az a kérdés, mivel töltesz meg 3-4 órát.

az is lehetne, jh. nem hívtok senkit, és majd nyáron, ha jobb lesz a gazdasági helyzet, akkor pótoljátok, ugyanúgy lehet piknik.

2022. dec. 8. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát, ha már a terem bérelve van, lehetne tánc is, meg állófogadás is. Én nagyon élvezném ezt a kettőt így együtt. De ha csak állófogadás, akkor is szívesen mennék. Örülnék is neki, hogy meg is ünnepeltük a friss házasokat és korán is haza tudnánk menni. Szerintem ezzel mindenki csak nyer.

Voltam egy esküvőn kb. 15 éves koromban, ahol nem voltak lagzis játékok, de mindenki jól érezte magát. Hazajöttünk, aludni, de az átöltözött ruhára máig emlékszem (ahogy a gyönyörű menyasszonyra és a vőlegényre is). Volt ott minden, Újházi tyúkhúsleves, főétel, torta minden asztalnál (mentünk is mindenhova tortázni). Csakhogy ez elmúlt vagy nagyon kevés helyen érzik együtt igazán jól a vendégek egymást.

Ma, ahol a vendégek alig ismerik egymást és ha nincs játék úgy leül a hangulat, hogy fel kell dobni, inkább egy állófogadás, ahol mindenki jól érzi magát.

Gondold át, hogy hány rokonnak kell szállás és úgy foglaljátok le szállásoknál, hogy mivel sokan jönnek, kedvezményesen is adhatnák, pl. mint egy csoportnak is adnak általában kedvezményt.

2022. dec. 9. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!