Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlana valaki olyan esküvőhelyszínt, ami Budapest környékén van és rendelkezik terasszal, vagy valamiféle akkora kerthelyiséggel, ahová pl.70 ember befér?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 09:18
1/5 anonim válasza:
Budapest környékébe Tata belefér?akkor Gottwald.
Van terasz,kert,belső külön terem...
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem irtál költségekeretet, de ha olcsó helyet keresel tudom ajánlani a Fontana Villát, 70 ember simán elfér a teraszon, télen viszont kisebb a fűtött rész akkor max 35. Nyáron a szertartás a kertben is megtartható, hangulatos. A római parton van a Nánási úton.
Mi is majdnem itt tartottuk de sajnos kinőttük :(
4/5 anonim válasza:
Ajánlom neked ezt az oldalt:
Több szempont szerint kereshetsz helyszineket és egy gombnyomással ajánlatot is kérhetsz, amit tapasztalatom szerint a helyek 80%-a 1-2 napon meg is küld, lehet válogatni. :)
5/5 anonim válasza:
Festal étterem és Henessy club Érden. Kerthelyiség kis tóval, nagyon hangulatos és szép esküvőkről hallottam. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!