Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lagzin még mindig szokás eljátszani a mennyasszony rablást ha igen miért?
11: ez tök jó amit leírsz ha előre meg van beszélve.
Én láttam olyat is, ahol nem volt előre megbeszélve, és a menyasszony nem egyezett bele. Ő egyébként elsírta magát ami azért elég rossz emléket vet egy esküvőre.
Olyan is van, hogy bepánikol valaki. Főleg amikor 5 nagydarab kan lefogja. Amit te írsz, h a barátnőddel mész lovaskocsizni az nem annyira "szokványos" megoldás. Általában a vőlegény haverjai rabolják el a menyasszonyt. Előállhat olyan eset, hogy a menyasszony még nem, vagy csak futólag ismeri őket. Ha ezt kombináljuk azzal, hogy ő nem akar elrabolva lenni - ennek ezer oka lehet, pl. ő is elavultnak vagy szexistának találja ezt a szokást, vagy egy régebbi trauma bármi.. akkor bepánikol. És aki pánikol az védekezik akár erőszakkal is.. nem is beszélve a férjéről.
Nem igazán szeretem azokat a vicceket, szokásokat ahol a nőt tárgyiasítják. Az meg végképp degradáló sztem ha maga a menyasszony is asszisztál ehhez.
Nem igazán illik egy olyan különleges dologhoz mint az esküvő.
Ennyi erővel kiírhatnák a menyasszonyra hogy a nő a férfi tulajdona, meg a nőnek a konyhában a helye, mittomén. A menyasszony meg nagyokat hahotázna ezen.
Én láttam habzó szájú vőlegényt emiatt (párom legjobb barátja). Pár hülye, a vőlegény unokaöccse és annak pár haverja lopták el a menyasszonyt. A lagzi helyétől 3 km-re lévő diszkóba vitték kocsival. (Azért hagytak üzit, hogy hol keresse. Mi vittük oda kocsival a vőlegényt, végig marha dühös volt, mondta, hogy "direkt kértük, hogy NE legyen ilyen, de a barom meg a haverjai mégis.
Hát nem volt jópofa, tök kínos volt, azt hittem, a vőlegény beveri a pofáját a rokonának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!