Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ez így gáz?
Jövőre lesz az esküvő. A vendég lista elég kényes. Sok rokon utálja a másikat, illetve van akikkel én sem jövök ki jól. Kezdve az apukám feleségével. Nem fogom meghívni. Ez már bizonyos, de apukám vajon megérti? Vagy eljön majd?
Illetve kollégákat is hívtam, de hatból három húzta a száját a lagzira,pedig örülnék ha jönne. Ugyanakkor ha így állnak hozzá, arra gondoltam azokat az embereket a lagzira nem is hívom csak a szertartásra. Ez mennyire gáz? Ki hogy csinálta és mi lett belőle?
Megkaptam sokszor, ne érdekeljen hiszen az én nagy napom. Vagyis a mi nagy napunk, de fogalmam sincs. Annyiszor dolgoztam már át a vendég listát... Segítség!
Én sem hívnám meg apám nőjét.
Erre kijelentette apa, hogy ő sem jön. Oké, akkor ne gyere, nekem nyolc (nem az, rhadtul fáj, de a mostohaanyámat nem vagyok hajlandó nézni - főleg a főasztalnál, mert "illene" oda ültetni).
Akkor nem jönnek. Én kérek elnézést, amiért nem akarok olyan embert, aki az ostoba féltékenysége miatt tönkretette a kamaszkoromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!