Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mini esküvőre (10 fő) kell vőfély/ceremóniamester?
Jövőre tervezzük az esküvőnket, nem szeretnénk nagy felhajtást.
A szüleink és testvéreink lesznek csak jelen, tehát nyilván nem lesz nagy ivás és lagzi, ugyanakkor eszünkbe ötlött, hogy lehet, hogy kellene valahogy szórakoztatni őket. A giccses játékokat annyira nem kedveljük, léteznek más típusú játékok vagy elfoglaltságok? Van olyan vőfély vagy ceremóniamester aki vállal ilyen szűkkörű esküvőt?
A kulturáltabb vagy humorra építő játékok, vagy fotós-visszaemlékezős dolgok abszolút rendben lennének, ehhez viszont lehet nem kellene felbérelni egy külön embert..nem tudom.
Szívesen meghallgatok tapasztalatokat, vagy ötleteket, főként olyanoktól, akinek szintén kis esküvője volt vagy lesz, esetleg vendégként részt vett már ilyenen élete folyamán :)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Valószínűleg akkor nem kérünk fel senkit, majd mi kitalálunk kreatív játékokat, néhányat legalábbis.
(Egyébként a családjaink messzebb élnek, nem tudnak összejárni minden héten, bár ez ebből a szempontból lehet lényegtelen)
Ilyen kis létszámnál a kaja minőségét tartanám a legfontosabbnak, és nem hívnék zenészeket sem, hanem CD-ről menne valami.
Ceremóniamester egyáltalán nem kell ennyi emberhez.
Szerintem fölösleges. Ahogy játékokkal se nagyon traktáljátok őket. Épp elég "játék" a menyasszonytánc, ha lesz. Esetleg olyan játék, amiben nagyon extrát nem kell csinálniuk.
Ha vevő rá a család, akkor olyan játék lehet (szerintem kedves), hogy mindenki ír egy cetlire egy vállalást, szivességet, amit szívesen megtenne a párért (pl. kiviszi őket a reptérre a nászútra vagy segít kifesteni az új lakásukat, de lehetnek viccesebbek is) és akkor kalapból kihúz a pár 3-at, aminek aztán teljesülnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!