Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mini esküvőre (10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Whatshername kérdése:

Szerintetek mini esküvőre (10 fő) kell vőfély/ceremóniamester?

Figyelt kérdés

Jövőre tervezzük az esküvőnket, nem szeretnénk nagy felhajtást.

A szüleink és testvéreink lesznek csak jelen, tehát nyilván nem lesz nagy ivás és lagzi, ugyanakkor eszünkbe ötlött, hogy lehet, hogy kellene valahogy szórakoztatni őket. A giccses játékokat annyira nem kedveljük, léteznek más típusú játékok vagy elfoglaltságok? Van olyan vőfély vagy ceremóniamester aki vállal ilyen szűkkörű esküvőt?

A kulturáltabb vagy humorra építő játékok, vagy fotós-visszaemlékezős dolgok abszolút rendben lennének, ehhez viszont lehet nem kellene felbérelni egy külön embert..nem tudom.

Szívesen meghallgatok tapasztalatokat, vagy ötleteket, főként olyanoktól, akinek szintén kis esküvője volt vagy lesz, esetleg vendégként részt vett már ilyenen élete folyamán :)

2022. okt. 12. 15:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Valószínűleg akkor nem kérünk fel senkit, majd mi kitalálunk kreatív játékokat, néhányat legalábbis.

(Egyébként a családjaink messzebb élnek, nem tudnak összejárni minden héten, bár ez ebből a szempontból lehet lényegtelen)

2022. okt. 13. 11:02
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Hát, ha a családjaitok messze élnek és nem is tudnak összejárni, akkor jó eséllyel semmi szükség nem lesz a játékokra sem, mert örülnek, ha beszélni tudnak egymással.
2022. okt. 13. 11:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A jàtèk részt gondold át, persze a ti esküvőtök, nektek legyen jó. De ezeknèl a jàtèkoknàl a nàsznèp egy része, olyankor kimegy cigizni, pisilni, kakàlni, vagy csak elvonulnak beszèlgetni. Nem mindenki vesz részt ebben. 10 főböl hamar azon kaphatod magad, hogy csak ketten jàtszatok, mert a rég nem látott rokonok, inkább beszèlgetnek. Derísd ki mennyire vevők erre, nehogy aztán kellemetlen legyen. Voltam olyan lagziban, ahol pl úgy elhúzódott a vacsora, játék, hogy már ott volt az idő a menyasszonytàncra, mire lement a tortàzàs, hajnalodott. A nàsznèp nem is tàncolt, mert nem volt mikor, nem érezték jól magukat a többség, megszabott forgatókönyv mellett.
2022. okt. 13. 11:21
 14/20 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Ilyen kis létszámnál a kaja minőségét tartanám a legfontosabbnak, és nem hívnék zenészeket sem, hanem CD-ről menne valami.

Ceremóniamester egyáltalán nem kell ennyi emberhez.

2022. okt. 13. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A játékokat is eleve el kéne felejteni...
2022. okt. 13. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fölösleges. Ahogy játékokkal se nagyon traktáljátok őket. Épp elég "játék" a menyasszonytánc, ha lesz. Esetleg olyan játék, amiben nagyon extrát nem kell csinálniuk.

Ha vevő rá a család, akkor olyan játék lehet (szerintem kedves), hogy mindenki ír egy cetlire egy vállalást, szivességet, amit szívesen megtenne a párért (pl. kiviszi őket a reptérre a nászútra vagy segít kifesteni az új lakásukat, de lehetnek viccesebbek is) és akkor kalapból kihúz a pár 3-at, aminek aztán teljesülnie kell.

2022. okt. 14. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
250-300 egy ceremóniamester, azalatt nem vállalhatnak, szerintem ekkora esküvőnél ezt a pénzt költsétek cinematográfusra.
2022. okt. 15. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kevés főre tök fölösleges szerintem a ceremóniamester vagy a vőfély - annak sztem az a legnagyobb haszna, hogy egyben tudja tartani a násznépet és senki nem marad le semmiről, ill. játékoknál mindenkinek fenn tudja tartrani a figyelmét és kordában tudja tartani a jónépet, hogy a programnál maradjanak és kövessék a játékszabályokat. De ha ti akartok - nem a meghívottak számán múlik, hogy vállalja-e a bulit az illető, hanem hogy ki tudod-e fizetni a tarifáját (az meg sztem nem nagyon függ a meghívottak számától bizonyos szint alatt). Játékot amúgy 1-1 kiválasztott rokon vagy ti is tudtok animálni.
2022. okt. 18. 09:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 20. 06:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
10 fő nálunk a 4 gyerek, mi és a négy nagyszülő. Minek egy családi ebédhez ceremóniamester?
2022. okt. 20. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!