Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal mondjunk le egy esküvői meghívást?
Meghívtak minket még a nyáron egy októberi esküvőre, mi pedig rögtön jeleztük, hogy megyünk.
Sajnos azonban előállt egy olyan magán jellegű probléma, amit nem szívesen vállalnék fel senki előtt, mert elég pletykás a család, és nem akarjuk visszahallani kiforgatva a történetet... Emiatt a probléma miatt nagy valószínűséggel nem fogunk tudni elmenni az esküvőre, mert más dolgunk lesz.
Közeli rokonokról van szó, tudják, hogy nem vagyunk betegek, a munkából elengednek és meg tudjuk oldani az utazást.
Hogy mondjuk mégis le az esküvői meghívást úgy, hogy ne bántsuk meg őket?
Egyikőtök beteg és nélküle senki se megy!
Nem tudhatják milyen jellegű betegség!
Nem elég annyi, hogy egyszerűen magánjellegű probléma áll fenn? Muszáj mélyen belemenni?
Illetve mi lenne, ha a másik fél rokonságára hivatkoznátok? Hogy ott történt valami? Az is kiderülne?
És ne, ne két nappal előtte kapjátok el a covidot, hogy utánatok is fizetni kelljen a kaját. Nekem is most a héten mondta le egy ember, a létszámot meg le kellett már adni két hete, szóval buktam azt a pénzt a semmire...
Elég pletykás a család?
Elég a menyasszonynak vagy a vőlegénynek mondani, és kérni a titoktartását. Ha erre se képesek, akkor meg telibe szarni mindenkit és két nappal előtte bejelenteni, hogy váratlanul felszökött a lázatok.
4
Te miből gondolod, hogy 2 nappal előtte akarjuk elmondani? Most a hétvégén ütött be a crach, még a héten elmondjuk. Október 22-én lesz. az esküvő.
Én is voltam már menyasszony, senkivel nem csesznék ki szándékosan.
5
Elég lenne, csak utána egyből telefonálna a menyasszony édesanyja, hogy mi történt.
Ez egy pici, egyszerű esküvő lesz, a szertartás után otthon lesz egy kis vacsora a szűk családnak, úgyhogy sok pénzt nem buknának rajtunk.
"Te miből gondolod, hogy 2 nappal előtte akarjuk elmondani?"
Esetleg abból, hogy volt egy ilyen komment és arra válaszoltam?
"utána egyből telefonálna a menyasszony édesanyja, hogy mi történt"
Ilyenkor kell azt mondani, hogy magánügy. Az ifjú párt biztosítsátok, hogy nem direkt nem mentek el, a többi rokon le van... Nem az ő esküvőjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!