Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői csokordobáson ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői csokordobáson ha nem kapja el senki, hanem a földre esik a csokor, az rosszat jelent?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
Azt jelenti hogy nem lesz CSOK, babaváró hitel senkinek aki ott tartozkodik a csokor elkapásakor.
2022. szept. 12. 06:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nagyon nem kellett volna erőltetni a csokor dobást, mert a vendégek nem akartak játszani.
2022. szept. 12. 07:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig mondtam anno, míg voltam olyan korban hajadonként, hogy ezzel vegzáltak, hogy ne kérjenek meg engem ilyesmire, mert ha felém repül, én biza elhajolok. Nem volt annyira sok alkalom, de nem erőltette senki sem. Egyszer talált be valami fontoskodó, rosszindulatú rokon 8 a páré, nem az enyém), hogy ünneprontó vagyok és majd ha egyszer férjhez megyek, megértem, hogy milyen fontos tud lenni minden apró mozzanat.

Nem lett igaza, mert bár férjhez mentem, de két tanúval, eszembe sem volt dáridót rendezni, menni sem szeretek rá (csak ha tényleg "muszáj", mert közeli emberek házasodnak), nemhogy még nekem is legyen.

2022. szept. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!