Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn átöltözik a násznép is. Ez csak nekem újdonság?
Figyelt kérdés
Idén voltunk több esküvőbe is és azt tapasztaltam, hogy nem mindenki, de sokan átöltöznek az este alatt. Van, aki a szertartás után, van olyan, aki a vacsora után és olyanokat is láttam, akik akkor amikor a menyasszony. Az egyik lányt megkérdeztem mi az oka és szerinte ez ilyen szokás, de nekem ez ismeretlen. Először arra gondoltam, hogy a "bulisabb" részre vesznek fel kényelmesebb ruhát, de ahogy megfigyeltem nem ez a lényege. Ti találkoztatok már ezzel?2022. szept. 10. 09:18
11/14 anonim válasza:
Mindenki írja a kényelmesebb ruhát. Bele izzadtok a ruhába nem cserelitek át? Abban vagytok egész este? Szép egy felhozatal, igény az van a kényelemre de a higiénia hol marad!?
12/14 anonim válasza:
Én se hallottam ilyenről. Nálunk csak a pár öltözik át a menyasszonytánc után pirosba (tehát általában éjfél körül).
De a násznép nem. Most a cipőcserét vagy ha férfiak leveszik a zakót, azt nem hívom átöltözésnek.
13/14 anonim válasza:
Sohasem öltöztem át, bár sohasem viseltem kényelmetlen ruhát. :D
14/14 anonim válasza:
11-es, szerinted, hogyha én bkv-vel megyek a szertartásra, majd vigyek magammal hátizsákot, amiben a váltásruha belehajtogatva! (ergo szrra gyűrődik) elfér? Mindezt magas sarkú, és szépruhához.
Ó, persze.
Nem mindenki autóval közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!