Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Június 3 jó időpont lehet esküvőre ?
Június 4 az egyetlen még élő nagyszülőm születésnapja, szóval nekem pl. nem lenne jó, mert inkább látogatnám meg őt azon a hétvégén, amíg még lehet.
Ráadásul az esküvők amúgy is elég szörnyűek itt Magyarországon. Vőfély-bohóc jelenléte, idegesítő nyikorgás-zene ízléstelen szövegekkel megspékelve ("mulatós"), alkoholista vendégek. Tisztelet a ritka kivételeknek.
4, mi ezért rendeztünk csak családi esküvőt, vacsorával és 9-kor taka haza. Helyette volt egy meghitt szertartás, majd nekünk a párnak egy meghitt fotózás és a családnak egy finom vacsi. 24-en voltunk.
Megúsztuk a milliós kiadást, az agyatlan vőfélyt, a részeges vendégeket, meg xy távoli rokon sosem látott párjának a zabáltatását, ahogyan az értelmetlen rongyrázást is. 2 hete szombaton tartottuk.
Jó lehet de kiszamithatatlan
Nekünk május 20 volt és kánikula
Tavaly olyankor esett és nem volt 20 fok
Én is június elején tartanám :)
Nagyon megmaradt bennem 2019 májusa, amikor összesen 4 nap volt, amikor nem esett. Azért emlékszem, mert voltak új ruháim, amiket már hordtam volna, de nem tudtam. Úgyhogy nekem a május ilyen esős évszak, pedig tartanám akkor is. Persze nem lehet kiszámítani. A meleget meg egyre nehezebben bírom, úgyhogy a július és augusztus kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!