Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen frizura készíthető egy áll alá érő hajból?
En sak beultem a fodraszhoz a menyasszony mellé.
Tincseket sutogetett tekergetett feltűzte lakkozta es mindenki el volt tőle ájulva. Engem ugy nem is érdekelt mert a vágás hatna csak meg.
De előtte meg fodrasz bnőmmelt csináltattam szőke hajba mélybarna vastag melírokat. Ami feltűnően elkülönült.(később mindenki le akarta utánozni csak épp nekik nem tudta megcsinalni a fidrász mert ehhez tudni is kell, hogy jol le legyen szívatva szép szőke legyen aztán abba a vastag melír szépen elkülönüljön stb plusz a vágás hátulrol enyhén lejtett nekem előre, de már a hátulközéponttol kezdve megvolt a lejtése mig más fodrász körbevágja a nyakat mintha bili lenne a fején az embernek)
A menyasszony fodrasza meg specializálva volt a menyasszonyi hajakra is, így amikor nekem csavargatták tűzték csodaszép kreatív lett az egész, ahogy a barna jatszik együtt a szőkével.
Azota is ha gyors felkontyolom ha kócos, is lesnek más nők kiesett szemmel es megállítgaznak az utcán is néha és rákérdeznek.
Szóval a jelszó. Egy jó fodrász!(illezve nálam 2 jo fodrász csinálza de mindegy. Egyik cestésben profi, másik menyasszonyi tincselesben)
*egyik festésben profi, másik menyasszonyi hajakban
Az alakja ilyen volt csak epp nem tarkorövid hátul
Es csak hogy milyen a 2 különböző szín(habár nekik az alsóréteg a más színű nekem vastag melórt volt inkább, de azt nem találok googleval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!