Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen frizura készíthető egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen frizura készíthető egy áll alá érő hajból?

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyok hivatalos és frizurát szerzetnék, ne csak úgy lógjon. Nincs igazán ötletem, ha tudtok, javasoljatok valamit.
2022. aug. 3. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
20%

En sak beultem a fodraszhoz a menyasszony mellé.

Tincseket sutogetett tekergetett feltűzte lakkozta es mindenki el volt tőle ájulva. Engem ugy nem is érdekelt mert a vágás hatna csak meg.

De előtte meg fodrasz bnőmmelt csináltattam szőke hajba mélybarna vastag melírokat. Ami feltűnően elkülönült.(később mindenki le akarta utánozni csak épp nekik nem tudta megcsinalni a fidrász mert ehhez tudni is kell, hogy jol le legyen szívatva szép szőke legyen aztán abba a vastag melír szépen elkülönüljön stb plusz a vágás hátulrol enyhén lejtett nekem előre, de már a hátulközéponttol kezdve megvolt a lejtése mig más fodrász körbevágja a nyakat mintha bili lenne a fején az embernek)

A menyasszony fodrasza meg specializálva volt a menyasszonyi hajakra is, így amikor nekem csavargatták tűzték csodaszép kreatív lett az egész, ahogy a barna jatszik együtt a szőkével.

Azota is ha gyors felkontyolom ha kócos, is lesnek más nők kiesett szemmel es megállítgaznak az utcán is néha és rákérdeznek.

Szóval a jelszó. Egy jó fodrász!(illezve nálam 2 jo fodrász csinálza de mindegy. Egyik cestésben profi, másik menyasszonyi tincselesben)

2022. aug. 3. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

*egyik festésben profi, másik menyasszonyi hajakban

Az alakja ilyen volt csak epp nem tarkorövid hátul

[link]

2022. aug. 3. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Es csak hogy milyen a 2 különböző szín(habár nekik az alsóréteg a más színű nekem vastag melórt volt inkább, de azt nem találok googleval)

[link]

2022. aug. 3. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
2022. aug. 3. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
#1-2 Azért egy ilyen hajról förtelmes helyesírással ódákat zengeni kicsit nevetséges 🤣 A menedzserrel nem szeretnél beszélni?
2022. aug. 4. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Két mesterfodraszt jaratsz le.
2022. aug. 4. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Inkább a fejeden lévő borzalom járatja le őket.
2022. aug. 4. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
"Mesterfodrász" létére másoknak nem tudta befesteni meg teljesen sablonos Karen típusú formára vágni a haját. Teljesen hihető.
2022. aug. 4. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
2022. aug. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!