Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok utána nézni, mikre lesz szükség?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz az esküvőnk, leginkább én magam szervezem (a menyasszony), nyilván a család is segít, de konkrét esküvőszervezőnk nincs.
Hol tudnék utána nézni, mikre van szükség a házassági szándék bejelentésekor, milyen papirok/adatok kellenek, illetve maga a lagzi esetén nyilván meghívó, esemény helyszíne, dekor ezeket tudom, de hogy semmirol se feledkezzek meg, hol tudnék tájékozódni?:) Köszönöm szépen 😊
2022. júl. 1. 14:45
1/7 anonim válasza:
Vezess részletes listát, írj jegyzeteket magadnak. Legyenek külön vezetve a legfontosabb infók. Jól átláthatóan, rendszerben; ha valakinek meg kell mutatni, mert kell pl. a segítsége, rögtön értse miről van szó.
2/7 anonim válasza:
Facebookon van a Menyasszonyi csevegő csoport. Gyakorin nem sok pozitívat olvasni róla, ami részben jogos, de az tagadhatatlan előnye, hogy van egy rakás lista a tehendőkről, utolsó napi bepakolni valókról, időbeosztás, különböző appok, tapasztalatok szolgáltatókkal, mire kell figyelni, stb. Még egy esküvőszervező füzetet is létrehoztak, amit én speciel túlárazottnak tartottam, de neked hátha segít.
4/7 A kérdező kommentje:
Hármas köszönöm, az már megvan.:)
Első második köszönöm 😍😍
2022. júl. 1. 15:42
5/7 anonim válasza:
Addig még sok idő van, a pasid is léphet/félreqrhat, szóval kár ilyen korán tervezgetni. Ma adj jövőre, bőven ráérsz. Úgyis jön a kovidmajomhimlő és társai lehet megint betiltják az esküvőket
6/7 anonim válasza:
Anyakonyvvezetot úgyis fel kell hivnod mikor tud fogadni, ő fogja mondani milyen papírok kellenek
7/7 anonim válasza:
#5 a majomhimlőt kéne a képedbe húzni, zárd vissza magad a pincédbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!