Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút privát esküvőt hogy lehet luxus kivitelben csinálni?
Úgy döntöttünk azt a pénzt, amit az esküvőre szánunk inkább ilyen luxus kivitelezésbe fektetnénk. Csak mi és a kötelező 2 tanu.
Külföldi esküvő egy egzotikus helyen. Ez az elképzelés.
Van olyan, akinek ezzel bármilyen tapasztalata van?
De nyitott vagyok bármilyen más hasonlóan micro, luxi elképzelésű esküvő ötletre.
5.-re.
És szerinted gyalogolnak a városban? Az ilyen szállodáknak van sofőrszolgálata, fegyveres sofőrrel.
Ne a saját proli szinteden gondolkodj!
Így nyilván nem jön vissza nászajándékban a rafordított összeg egy része mint egy lagziban, de gondolom ez nem is probléma ha ilyenen töröd a fejed akkor eleve nem akartok sok fős esküvőt. Szóval a végeredmény valamivel drágább lesz.
Jó ötletnek tartom négyesben egy tengerparton, sokszor a hoteleknek akik esküvőt tartanak van privát tengerparrjuk is. Rokonom Floridában esküdött. A hotelnek volt privát partja és ott volt az anyakonyvvezető, a fotósokat is ők ajánlották azt hiszem de ebben nem vagyok biztos. Portfóliójuk alapján választottak, vele külön le kellett beszélni és külön kellett fizetni. Gyönyörű képeket csinált. Utána rövid ebéd, azt nem tudom hogy külön volt e vagy benne volt e az árban de igazából csak rajtatok múlik hogy mit kértek még.
Azt hiszem ott kértek kevesebb papírt ezért mentek pont oda, de Európában is nézelődött ami valószínű olcsóbb. Európában a görög Santorini sziget vagy Szlovenia, Olaszország esetleg Portugália lehet elfogadható áron szerintem. Mde minden attól függ hogy mit tartasz exluzivnak. Szerintem a helyszín nagyon fontos, az mindent feldob.
És ha 4-en mentek minden duplázódik. Repjegy+szallas+költenivaló (ha ott lesztek biztos el is mentek valajova)
A hoteleknek akik ezeket szervezik lehet e-mailt írni és érdeklődni. Nézz ki pár helyet és írj nekik. Ne felejtsd el megkérdezni tőlük hogy milyen papírokat kérnek, ez országfüggő, Amerikában állam függő is.
Ahogy 8-as írta, így volt barátnőméknek is, csak Dominikán.
Tanú sem kellett, azt is ott adtak.
Hát jól látod nem az a cél, hogy visszajöjjön. A lényeg, hogy zökkenőmentesen menjen minden és mi jól érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!