Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvői smink?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvői smink?

Figyelt kérdés

Ezek egységárban vannak? Vagy van különbség? Ha igen, akkor hogy épül fel?

Engem csak a tablóhoz sminkelt más. Magamat meg nem szoktam.

Sminkest még keresnem kell.

Pesti árakra lennék kíváncsi. Meg élménybeszámolóra. Nektek, hogy zajlott le az egész.

2022. jún. 23. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Google: esküvői smink

Attól is függ, milyen nap az esküvő, van e próba stb stb

Kn 10 - 25 ezer ft

2022. jún. 23. 19:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát erre még nem is gondoltam. 🤦‍♀️
2022. jún. 23. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem pesti, hanem Esztergom környéke, kisváros. 15 ezer forintot fizettem.

Vittem fotót a sminkesnek, hogy kb mire gondolok. Alapozást szerintem nem tett - púder, pirosító, szemhéj, szemöldök, szempilla, rúzs. A végén lefújta az egészet fixálóval; nem masztolódott el, nem lett zsíros-csillogó a bőröm (pedig mindig ezzel küdök), nem izzadtam át 32 fokban egész estig se.

Rúzsból adott tégelyben picit még, hogy tudjam este korrigálni.

2022. jún. 24. 10:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez tök jó. Készülök én is fotóval.

Kedves volt tőle, hogy adott rúzst későbbre.

2022. jún. 24. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon, igen. Jártam hozzájuk kozmetikába és jelenleg is hozzájuk körmöshöz, régi ismeretség. Adott rúzsecsetet is, kölcsönbe természetesen.
2022. jún. 24. 10:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mégis milyen szolgáltatónál szeretnéd csináltatni, akarsz-e próbasminket, mennyire központi helyen dolgozik az illető, akarod-e, hogy helyszínre menjen, milyen termékekkel dolgozik. 5000 Ft-ost is láttam már, de az olyan is (ezeréves avonos termékekkel dolgozik, és nem annyira ért a sminkeléshez magához). Ismerősömnek, akinek nemrég volt esküvője, próbasminkkel és esküvő napján kiszállással együtt volt 35000, minőségi márkákkal dolgozó sminkesnél - szép, igényes munkát csinált, olyat, amilyet a menyasszony kért, nem akarta a saját stíusát ráerőltetni, max. ajánlott dolgokat... szépen mutattak a fotókon is.
2022. jún. 24. 13:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Mindenféleképpen minőségit. A fotókon is jól kell mutatnia. Akkor kiszállással 40-ben megállna a minőségi?

Én nem tudom megállapítani, hogy 2 jónak tűnő között melyik a minőségi.

2022. jún. 24. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Legalábbis ismerősöm ezt mondta, és neki tényleg szép volt a sminkje, fotókon és élőben is... azt viszont nem tudom, hogy konkrétan melyik sminkesnél. De pont erre jó a próbasmink, hogyha nagyon gáz, akkor még mindig tudsz visszakozni, vagy kérni változtatásokat.

Amit én így látatlanban ajánlanék:

- google reverse image search, hogy tuti nem más munkáját rakta-e fel az illető

- mennyire minőségiek a képek a weboldalon

- ha látsz olyan képet, amin egyértelműen megszaladt a photoshop, és nem is embernek tűnik a menyasszony a képen, hanem porcelánbabának vagy insta libának, akkor felejtős; akkor is, ha láthatóan 6 kiló vakolat van az illetőn

- helyszínen: ami nagyon fontos: milyen márkákkal dolgozik (az nem gond, ha nem ismerős, de ha azt látod, hogy Avon, Lovely, Essence, Oriflame, ill. kínai boltos márkák, azok nem tartós alkalmi sminknek való sminkmesteres márkák; mennyire tiszták az eszközök, fertőtleníti-e az ecseteket, ha nem egyszer használatos applikátort használ, használ-e sminkfixálót, tiszták-e a termékek és eszközök)

2022. jún. 24. 16:40
 9/12 A kérdező kommentje:
A kleopátra szalont találtam első körben, ott van fodrász és sminkes is. Csak nem vagyok meggyőzve.
2022. jún. 24. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a menyasszony csevegő fb csoportban is kereshetsz sminkest. És akik ott vannak tényleg jók.
2022. jún. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!