Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre rövid ujjú ing?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre rövid ujjú ing?

Figyelt kérdés
A hétvégén esküvőre vagyok hivatalos , a melegre való tekintettel gáz hogyha a szertartáson+lagzin is rövid ujjú ingbe leszek?
2022. jún. 7. 16:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
Gáz. Hosszú ujjút max felhajtod.
2022. jún. 7. 16:34
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

rövidujjú ing csak hawaii vagy egyéb mintás kivitelben elfogadható, de az meg nem illik esküvőre

hosszúujjút vegyél, amit feltűrsz

2022. jún. 7. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem illik. Ahogy írták: hosszú ujjú ing, felhajtva.

Sőt, ha igazán szőrszálhasogató akarok lenni illem szempontjából, akkor öltönybe menj, és a zakót akkor illik levenned, ha már a vőlegény is levette a sajátját és ingben van.

2022. jún. 7. 16:38
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem nincs azzal baj, ismerek olyat aki sosem hord hosszú ujjut mert melege van benne, feszeng. Ő minden eseményre, esküvőre is rövidben megy. Szerintem ez tök normális.

24N

2022. jún. 7. 16:39
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Én a magam részéről a rövid ujjú ing létezését sem értem. Olyan benyomásom van róla mintha nem tudná az ember eldönteni, hogy pólót vegyen-e fel vagy inget. Persze ez csak egy vélemény. Igazán kiborítani akkor tud ha valaki még nyakkendőt is felvesz hozzá. Úgy már igazi TSZ elnök outfit :)
2022. jún. 7. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

Aaaaaaz igen! Tilos rövid-ujjú ingben menni, mert "jajj, az de prosztó", de a primitív versikéket szavaló vőfély, a mulatószene dicsőséges (sokszor nőverésre, állatkínzásra buzdító) szövegei, a lilazakós vendég és a végtelen hektoliter alkohol benyakalása, részegen kornyikálás, az rendben van.

Ez abszurd! A nagy lepontozások ellenére is.

2022. jún. 7. 17:12
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Értjük, hogy te elmennél simán rövid ujjúban. Menjél csak senki nem tart vissza. Egyébként a vőfély szerintem pont ugyanolyan gáz, mint a rövid ujjú ing csak annak még fizetni is szoktak.
2022. jún. 7. 17:15
 8/17 harebell ***** válasza:
95%
Őszintén szólva engem a legkevésbé sem zavarna, ha valaki rövidujjú ingben lenne, ez egyszerűen nem éri el az ingerküszöbömet. De tény, hogy nem illik, tehát biztos sokan gáznak fogják tartani.
2022. jún. 7. 17:24
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pár hét múlva esküvőm, és direkt hangsúlyoztam mindenkinél, hogy abba jöjjön, amibe neki jól esik. Nekem az a fontos, hogy együtt ünnepeljünk egyet, mindenki érezze jól magát, pont nem érdekel miben van. Mellesleg egy seggfej a ledrágább és előkelőbb öltönyben is egy seggfej(max még arra is vereti, hogy ő hogy kiöltözött), egy kedves, jó ember meg egy lyukas mackóban is jó és kedves. Azt nézd, hogy akihez mész, az vajon hogy áll ezekhez, ha te tanácstalan vagy, ne idegen emberek öltözködéssznobizmusára hallgass. A lényeg, hogy hogyan viselkedsz, nem az, hogy minden ruhasznobetikettet kielégítettél-e.
2022. jún. 7. 17:56
 10/17 anonim ***** válasza:
28%

7.

Mire fel a királyi többes?

Amúgy meg tipikus magyar logika - hosszú-ujjú elvárt - és akkor tartsuk csak a lakodalmakat a legtikkasztóbb júliusi-augusztusi melegben, a sok alkesz meg tovább fűti magát a "kötelező" alkoholizálással, hiszen hagyomány ilyenkor berúgni.

Undorító.

2022. jún. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!