Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az exem meg fog házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem meg fog házasodni januárban. Idén szakítottunk. Hogy tudnám visszahódítani, mielőtt túl késő lenne? Ha kell, még aznap is ott leszek!

Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézel te kicsit sok Oltári történetek-et? Szerintem hagyd őket boldognak lenni, nézz te is más partner után. Ismerősöm szerelme decemberben nősült, a csaj meg az esküvő napján is reménykedett, hogy a fickó lelép a szertartasról és nála köt ki, persze nem ez történt.
2022. jún. 9. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, gondolom azért, mert a legtöbb ember viszonylag ritkán szerelmes az életben és nem tudja befolyásolni, h ha Jóska foglalt, akkor akaraterővel majd inkább beleszeret Pistába . Illetve ha szerelmes vagy, nem tudod elviselni és elfogadni, ha mással látod.
2022. jún. 9. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:

De ez a felvázolt eset egy egyoldalú szerelem (lehet) és ez nem egy kölcsönös szerelem. A szerelmes fél ilyenkor az úgynevezett "délibábot" kergeti. Amíg ő ezt csinálja, addig a másik fél a saját szerelmét keresi, vagy mint ahogy a felvázolt példa mutatja, már meg is találta.

Kérdező! Annyit tehetsz, hogy megpróbálod elfelejteni azt, akibe szerelmes vagy, ha ő nem szerelmes beléd. (Ez a Te érdeked is, bármily furcsán is hangozhat ez most.)

Felejtésben segíthet, ha megpróbálod eltüntetni az adott személyre emlékeztető dolgokat az életedből. Fotók, emléktárgyak, stb.

Gondolataidat az élet más területeire öszpontosítani. Munka, hobbi, stb.

(A legutóbbi "nagy" szerelmemet én egy fesztivál végigbulizásával tudtam pikk-pakk "kiheverni". Ajánlom ezt a módszert, nálam bevált. Évek múltán, visszanézve az esetemre, jót nevetek magamon, hogy anno kibe is tudtam annyira belehabarodni. :-)

2022. jún. 10. 07:44
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
12 vagyok. Egyáltalán nem biztos. Ha ilyen hirtelen a semmiből házasodik, az inkbább azt jelzi számomra, hogy menekül valami probléma vagy előző kapcsolat elől, pótlékot keres. Ugyan ki házasodik egy 6-8-10 hónapos kapcsoaltban ? Már az is fura, h idén szakitottak és már kapcsoalta és jegyese is van. Én biztatom a kérdezőt. Ha fontos neki , ne hagyja veszni, legalább próbálja meg.
2022. jún. 10. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Szerinted még lehet szerelmes abba az emberbe a házasodni készülő, akibe előtte nem tudott úgy beleszeretni, hogy ásó, kapa, nagyharang?

Sokkal inkább birtoklási kényszer szaga van ennek a történetnek, de tőlem aztán hajrá, januárig még sok idő van.

(Aztán majd kérjük megírni az eredményt, hogy esetlegesen gratulálni is tudjunk.:-)

2022. jún. 10. 12:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerelmes lehet-e : mivel ez egy eldöntendő kérdés (vagy igen vagy nem a válasz), ezért statisztikailag 50% rá az esély.

Mindenesetre nem a legoptimálisabb módja a házasodásnak (amiből jobb esetben egy kéne legyen az emberek életében és a lehető legmegfelelőbb partnerrel), hogy még csak június van, de az illető már túl van egy szakitáson, egy új kapcsolaton, egy jegyességen és az esküvője is a közeli jövőben van.

2022. jún. 10. 12:32
 17/17 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet kérdező?
2023. júl. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!