Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szokták odaadni a nászajándékot?
Lagzin? Vagy az esküvői szertartás végén?
A másik kérdésem pedig az, hogy hogy kene csinálnom a dolgot mivel az ajándékot neten rendeltem és sokkal nagyobb mint hittem :D (egyedi pezsgőkészletes fadoboz) kocsim nincs, így az kizarva hogy addig a kocsi csomagtartójában lesz. Mégsem mehetek az esküvőre már azzal a hatalmas dobozzal rögtön :D mit tegyek hogy alakítsam a dolgot?
A szervező egyben a leendő házaspár is szóval az kicsit kellemetlen lenne 😂 de köszi a választ
Még gondolkodom mi legyen. Arra is gondoltam, hogy odahozatom valakivel amikor kezdődik a lagzi aztán kiugrok érte
Általában aki hivatalos a lagzira is, az majd a lagzin gratulál és ad ajándékot.
Ha van templomi/polgári esküvő, és valaki (távolabbi barát, rokon, ismerős) csak arra hivatalos, akkor ők a szertartás után szoktak gratulálni, és nem feltétlen adnak ajándékot.
Ha van ceremóniamester, vőfély, akkor be is szokta jelenteni, hogy mikor következik a gratuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!