Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová mentetek nászútra?
A férjem német, Németországban éltünk amikor összeházasodtunk.
Ő szeretett volna menni nászútra én viszont nem, mert nem igazán szeretek utazni és nem tartottam fontosnak. Úgyhogy kompromisszumot kötöttünk és Magyarországra utaztunk nászútra (Balaton, Budapest, Bükk stb, ahol én már sokszor jártam) :) Neki élmény volt, én viszont csak "hazatértem". Nagyon éltük mindketten, 1 hónapot maradtunk :)
Korfu. Nagyon élveztem, pedig utálok utazni. Két hét volt, nagyon élveztük mindketten, pedig nem luxus szállodába laktunk. Sajnos azóta elváltunk, de jó emlék maradt.
43 f
Balaton, 2 hét befizetett üdülés.
Hülyeségnek tartom a külföldi nászutat - a nászút nem arról (kellene) szól(jon)... Persze, ha már együtt élnek évek óta (ahogyan manapság szokás), akkor meg nem klasszikus nászút, akkor csak házasságkötés utáni "kirándulás", az meg akkor mindegy hova lesz.
Balira mentünk.
Szombaton esküvő, vasárnap pihi és pakolás, hétfő hajnal 3-kor indulás. Imádtuk ezt az intenzív élménycsomagot 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!