Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői tombola főnyeremény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői tombola főnyeremény?

Figyelt kérdés

Egyszerűen fogalmam sincs mi legyen a főnyeremény.

Az apróbb nyeremények megvannak (vadász felszerelés, mobil klíma stb)

De valami vicces, mégis értelmes főnyeremény kellene.

Lenne ötletetek?

Kaparós sorsjegyet nem szeretnénk.

2022. máj. 16. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Guminő / gumifèrfi felfujva termèszetesen, vagy ennek a light verziója azaz ember méretű párna aludni
2022. máj. 16. 17:51
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Te vagy az, aki a türkiz ruhás, alkoholmentes esküvőjére készül? Egy üveg pezsgő tökéletes lesz. Mint egy oázis a sivatagban 😂
2022. máj. 16. 19:02
 3/12 A kérdező kommentje:

:D :D :D Nem. A mi esküvőnkre ha szeretnének, jöhetnek a szivárvány minden színében. Ó, és gyerekeket sem tiltjuk ki :D

Sőőőt, alkoholt is ihatnak. Bár, ital csomag lesz, de bízom benne mindenki talál ízlésének megfelelőt :D

És jóval kevesebben is leszünk :) (45 fő)

Olvastam én is a szóban forgó kérdést.... És érdekes.... felettébb érdekes. :D De bízom benne, hogy csak troll volt az illető.

2022. máj. 16. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem egészen tiszta a dolog. Mégis milyen értékben?

Csak azért kérdem, mert azt írod, az "apróbb nyeremények" megvannak, holott a vadász-felszerelés és a mobil klíma sem a filléres kategória éppen, ez utóbbit pont most néztem valakinek a családban és használható nemigen akad 70-80 alatt, de inkább száz és a fölött van a normális kategória ebből is.

Ez lenne az apróság? Akkor sorsoljatok ki egy autót, "oszt jónapot"! Szerényebb verzióban egy robogót.

Tényleg nem tudom milyen árfekvésben gondolkodsz, nálunk nagybátyám vadászik, de egy mezei gumicsizma hozzá is több tízezer, az egyéb felszerelések árának határa meg a csillagos ég.

Amúgy kinek jut eszébe ilyesmit sorsolni tombolán? A vadászat egy elég spéci dolog, ha a 45 főből csak a fele vadászik (nekem már az is fura, hacsak nem valami társaság tagjai az egész násznép, ami nem valószínű), biztosan örül majd Manci néni egy keresőtávcsőnek, vagy lézeres távolságmérőnek.

2022. máj. 17. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Tombola? Esküvőn??

Jó, hogy már férjhez adtam a lányaimat, ilyen tombola izéket tuti nem vállalnék be.

Férjem vadász volt, és még akkor sem örültem volna, ha tombolán nyer még 1 puskaszekrényt.

2022. máj. 17. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Én apróbb ajándékok alatt valami olyasmire gondoltam, hogy illatgyertya meg üveg bor :D Mondjuk nem is vagyok képben az esküvői tombola szokásokat illetően.

De amúgy a négyes válasza jó, legyen akkor egy kocsi a főnyeremény.

Mondjuk ahhoz képest, hogy drága ajándékok, elég haszontalanok, én pl se a vadászfelszerelést (wtf), sem a mobil klímát nem tudnám használni.

2022. máj. 17. 15:00
 7/12 A kérdező kommentje:

:D Ujuj.

Szóval vicces nyeremények lesznek. (Nem sima tombola, nem gondoltam, hogy kevesen ismerik ezt a "játékot" )

Páros wellness hétvége- 2 db szappan 1 pezsgő

Vadászfelszerelés - Légycsapó

Márkás karóra- Játék óra

Világ körüli út- Világtérkép

Mobilklíma - Legyező

3 nap a balatonon - Szó szerint rá ragasztva nyomtatott nap egy balatonszeletre

stb stb....

Így a főnyereménynek is valami viccesnek kellene lennie :)

De úgy látom, ez annyira még nem elterjedt.

Mi nem szeretnénk a megoszkott disznó játékokat (Tojás görgetés és társai)

2022. máj. 17. 17:00
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

:)

2022. máj. 17. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Pl álom utazás Párizsba - ágynemű huzat vagy párna Eiffel toronnyal. Vagy egyéb nagyváros.

Cabrio - játék autó

Egy kiskutya - plüss kutya

2022. máj. 24. 21:10
 10/12 anonim válasza:
Szia! Pontosan ugyanilyen vicces tombolát szeretnénk mi is :) A mi főnyereményünk az lesz, hogy a nyertes állja a teljes esküvő költségét, és adunk mellé egy hatalmas fődíj feliratú táblát :D Persze csak a vicc kedvéért, de reméljük ott nagyot fog szólni :)
2022. okt. 11. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!