Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a menühöz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a menühöz?

Figyelt kérdés

Jóllaknátok egy ilyen lakodalomban ahol ez a menü? :

Hideg előételként konyakos borjú tatárt szardellával, marinált spárgákkal és zsenge borsóhajtással ízesítve, mellé füstölt tokhalfilé édes-savanyú reteksalátával és fűszeres pirítóssal

Pikáns vadragu leves szalonnás burgonyagombóccal és illatos erdei gombákkal kínált

Zöldfűszer kéregben sült báránygerinc filé mentás zöldborsópürével és baby pak choi-jal,

Glasszírozott gyöngytyúkmell mozzarellával, házi aszalt paradicsommal és szarvasgombás rizottó-ropogóssal

Sertés szűzérmék mézes diómorzsában sült édesburgonyakrémmel és zöldségtextúrákkal

Karamellás piskótaforgács-toronyrumos meggyfénnyel, pirított mandula halommal

Lime-os, gyömbéres ganache belga csokoládéburokban, omlós zöldtea keksszel

2022. febr. 4. 20:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit túl van tolva!
2022. febr. 4. 20:36
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Az Anna bálon voltál pár éve kérdező? Ez egy ottani menüsor volt.
2022. febr. 4. 20:44
 3/20 A kérdező kommentje:

Igen :)

2022. febr. 4. 20:48
 4/20 anonim ***** válasza:
32%
Semmiből nem ennék egy falatot sem
2022. febr. 4. 20:50
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez inkább olyasmi, amit szívesen kipróbálok a férjemmel egy étteremben, ha meg nem jött be, akkor rendelünk mást vagy max eszünk otthon valamit. De egy esküvőn elég gáz, ha a vendégek fele csak turkálja az ételt, mert nem ilyen kajákhoz van szokva.
2022. febr. 4. 21:15
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

Vannak a "hagyományos" "magyaros" zsírban úszó, menza szintű, undormányos esküvői kaják. A tied a másik véglet.

Én éhes nem maradnék, de pl nagyszüleim tuti megkóstolni sem akarnák.

Na persze ha milliárdosék csemetéi házasodnak, akkor nyilván ez az elvárás, de egy átlag ember átlag rokonságában, pláne az idősebb korosztályban valószínűleg nem aratna osztatlan sikert.

2022. febr. 4. 21:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szívesen végig enném ezt a menüt, de biztos vagyok benne, hogy sokan valami olyan kaját várnak, amit be tudnak azonosítani és meg tudnak nevezni :D
2022. febr. 4. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
87%
Azt se tudom mik ezek.Hol marad a fincsi tyúkhúsleves??
2022. febr. 4. 23:14
 9/20 anonim ***** válasza:
92%
Gyerekeknek legyen külön menü, ezt meg ha bevállalod mindenképp időben küld ki
2022. febr. 5. 02:55
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

#9-es vagyok. Szóval ne ott szembesüljenek vele, mert sokan készülnek rá, hogy majd jól beesznek, aztán nem....

De amúgy annyi ételintolerancia lesz lassan. Nekünk volt tej mentes, glutén mentes és hüvelyes meg dió allergiás az esküvőnkön. A vegán csajjal pont szakított a pasija, így olyan menüre nem volt szükség.

2022. febr. 5. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!