Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fotózási helyszín ötletek télen?
Szándékosan nem írok konkrét területet, mert akárhová elmegyünk Magyarországon belül.
Annyi lenne a fontos, hogy könnyen megközelíthető legyen, tehát ne kelljen egy-egy szép háttér miatt kilométereket túrázni.
Tudom, hogy a Mátrában és a Bükkben esik a hó, de nem találtam konkrét látnivalót ezekben a hegyekben télen, ráadásul ezek pont túrázós helyek.
Előnyben részesítjük a természeti helyeket, mert a városok hó nélkül számomra nem olyan szépen télen.
Köszönöm, ha segítesz nekünk :)
A képeken nem ti vagytok a lényeg, hanem a háttér?
Láttam már ilyen fotósorozatot esküvön, tökre nem volt természetes. Kiretusált fotók, természetellenes beállítások és testhelyzetek, pózok.
Eröltetett volt, és emiatt nekem mint külsö szemlélönek nem is volt oylan szép, mint maga a pár.
Bocsánat, nem beszólni vagy kritizálni akarok, egyszerüen eszembe jutott a kérdésröl, és ide öntöttem negatív véleményemet.
Remélem azért, hogy találtok szép helyeket a fotózáshoz. Nem tudom, hogy milyen lesz idén a hóhelyzet, de pl. Hortobágy jut eszembe, a végeláthatatlan pusztával, és a csinos híddal. Ha szeretitek a népi dolgokat, akkor tudom ajánlani Budapest mellett Ócsán a református bazilika környékét, és a templom melletti skanzent, valamint az öreghegyi pincesort a város túloldalán. A pincesornál a távolabbi háttérben lehet a természetvédelmi területen egy erdösáv. Nyugodt szép idilli környezet, autóval megközelíthetö.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!