Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kibírni az eskűvő napjáig?
Van aki könnyebben, és van aki nehezebben. Általában úgy, hogy elkerülik az olyan helyzeteket, amikor könnyen elcsábulhatnának. Pl. nem költöznek össze, nem alszanak együtt.
Nem hiszem, hogy itt sokan írnak tapasztalatból. Ha érdekel a téma, olvass keresztény fórumokat, facebook csoportokat, de Instán és Youtube-on is találsz ezzel foglalkozó csatornákat, ahol fiatalok beszélnek a saját tapasztalataikról.
Hát én tapasztalatból írok. Másfél évig jártunk az esküvő előtt és kibírtuk. Már 20 éve együtt vagyunk.
Erről ennyit
Felfogás kérdése, nem feltétlen kibírás.
Ha valaki lefeküdt házasság előtt már több emberrel, majd kitalálják az igazivel, hogy vele viszont várni fognak a házasságig, akkor az úgy valóban "kibírás" kategória. De amíg nincs tapasztalat és eleve úgy élsz, hogy a szexualitást házasságban képzeled el, akkor ezen nincs mit kibírni.
Én is így akartam, ezt tartottam volna helyesnek. Huszonévesen mégis engedtem az exemnek, pedig nem éreztem késztetést, hogy lefeküdjek vele, még vártam volna. Utólag meg is bántam, hülyeség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!