Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet kibírni az eskűvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kibírni az eskűvő napjáig?

Figyelt kérdés
Akik vallási vagy egyéb okok miatt úgy döntöttek, hogy szűzen szeretnének megházasodni, ők hogy birják ki? Első sorban azok válaszát várom akik maguk érintettek.

2021. dec. 11. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
lehet, hogy szex nincs, de altalaban van minden mas. ezen kivul az ilyen vallaskarosultak altalaban huszas eveik elejem meghazasonak.
2021. dec. 11. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
úgy, hogy az élet nem a szexről szól csak
2021. dec. 11. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Idióták, de majd rájönnek, hogyha folyamatos fájdalmakkal kell szexelniük.
2021. dec. 11. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Nehezen, főleg hogy mi pl együtt is éltünk fél évig az esküvő előtt. 😊 Nem vallás miatt vártunk egyébként, egyszerűen mindketten így tartottuk helyesnek, önmagunkkal szemben. Megérte várni. 😉
2021. dec. 11. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Van aki könnyebben, és van aki nehezebben. Általában úgy, hogy elkerülik az olyan helyzeteket, amikor könnyen elcsábulhatnának. Pl. nem költöznek össze, nem alszanak együtt.

Nem hiszem, hogy itt sokan írnak tapasztalatból. Ha érdekel a téma, olvass keresztény fórumokat, facebook csoportokat, de Instán és Youtube-on is találsz ezzel foglalkozó csatornákat, ahol fiatalok beszélnek a saját tapasztalataikról.

2021. dec. 12. 07:06
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Hát én tapasztalatból írok. Másfél évig jártunk az esküvő előtt és kibírtuk. Már 20 éve együtt vagyunk.

Erről ennyit

2021. dec. 12. 08:47
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Mi is hasonlóan, csak 28 éve vagyunk együtt. 😊 4-es voltam.
2021. dec. 12. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Felfogás kérdése, nem feltétlen kibírás.

Ha valaki lefeküdt házasság előtt már több emberrel, majd kitalálják az igazivel, hogy vele viszont várni fognak a házasságig, akkor az úgy valóban "kibírás" kategória. De amíg nincs tapasztalat és eleve úgy élsz, hogy a szexualitást házasságban képzeled el, akkor ezen nincs mit kibírni.

Én is így akartam, ezt tartottam volna helyesnek. Huszonévesen mégis engedtem az exemnek, pedig nem éreztem késztetést, hogy lefeküdjek vele, még vártam volna. Utólag meg is bántam, hülyeség volt.

2021. dec. 13. 10:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy egy távkapcsolat, amelyben csak havonta találkoznak, vagy egyikük külföldön tanul, vagy dolgozik, így ki lehet bírni, de ha a közelben van ,akkor jóval nehezebb lehet.
2021. dec. 14. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Sehogy
2021. dec. 15. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!