Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyes ajándékot adnátok esküvőre? Nem pénzre gondolok
Figyelt kérdés
Maximum 5-6 fős lesz és utána egy vacsora. Úgy gondoltam valami olyan tárgyat szeretnék nekik adni amit értékelnek majd esetleg emlékezteti őket erre. A gyertyagyújtás, homoköntés szerintem unalmas időhúzás ilyen kis egyszerű eseményen.2021. nov. 8. 13:18
11/12 anonim válasza:
Szoktak adni olyat, hogy "békülőszőnyeg", de ezt neked kell elkészítened úgy, hogy fogsz egy vastagabb textilt vagy egy kb.70×130 cm-s igazi szőnyeget, amire különböző színű, kb.15 centis korongokat varrsz más textilből és írsz hozzá egy olyasmi használati útmutatót, hogy ez minden jó házasság alap darabja arra az esetre, ha összezördülnének a felek: a megfelelő színű pöttyökre kell helyezniük a hozzá tartozó talpaikat és tenyereiket és amire ezt kivitelezik, a haragjuk is elpárolog, sőt valószínűleg vidámságba megy át. Persze próbálj valami bonyolult mintázatot kitalálni a végtagoknak, ami már önmagában vicces és előtte teszteld le másokkal, mert előfordulhat, hogy nem veszed észre, hogy egy mintázatot sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani, amiben nem esnek át egymáson kétszer, meg nem kell kitekerniük magukat vagy nem igényel kooperációt. Mert ezekre jó, ha szükség van.
12/12 anonim válasza:
Ehhez ismerni kellene a párt. Mert vagyunk olyanok, akik örülnek ilyen szentimentális dolognak, mint a csillagkép meg az "emlékláda" (én pl. azt adtam egy barátnőmnek, mert tudtam, hogy szeretni fogja... kis ládikót vettem hobbi-kreatív boltban, megfestettem, kiraktam rájuk parafából a keresztneveik kezdőbetűjét... mondjuk viccesre jött ki, mert D&G, ezért mondtuk, hogy mondhatják azt, hogy Dolce and Gabbana :D... és azt megtöltöttem olyan apróságokkal, amik közös emlékek, pl. mozijegy) meg ilyesmi, de van, akiket a világból ki lehet az ilyesmivel kergetni. Vmi olyasmit kellene adni nekik, aminek tényleg örülnének. Ez lehet egy szobanövény, lehet egy csomag alap háztartási eszközökből, ha nemrég költöztek össze pl., fotókönyv, emlékajándék. Ha nem tudod, még mindig a pénz a tutibb, mert abból tényleg azt vesznek, amit akarnak... és inkább az, egy "személytelenebb" ajándék, mint hogy vegyél nekik pl. egy csillagképes nyomatot, és pakolgassák a szekrényben, hogy "giccses porfogó vacak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!