Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért házasodnak az emberek, miért tartanak esküvőt?
16:54-es vagyok.
Igaz, mi 6 éve házasodtunk.
Egyesek úgy gondolkodnak itt, mint a pár éves gyerekek. Ha becsukom a szemem és nem látom őket, akkor ők sem látnak engem.
Tehát ha én képtelen vagyok szerelemből kialakítani egy stabil párkapcsolatot, akkor más sem képes rá, mindenki érdekből teszi.
Szerelemből házasodnak a legtöbben, és őszintén szeretnének babát. Ha tudnád mennyi nőt ismerek, aki átsírja az éjszakát egy babáért (és nem a csokért)
Mert szeretjük egymást, azért.
Csok, babaváró, stb már nem játszik. Vannak gyerekeink (neki is, nekem is), ingatlan is. Csakis szerelemből.
Biztos vannak babavárósok meg csok-osok is. Sőt, az is abszolút elképzelhető, hogy ezek miatt több a házasságkötés.
Én szerelemből fogok, illetve azért, mert a kimondott szó és az elköteleződés a mi fogalmaink szerint több, mint ha csak úgy együtt lennénk. Se a babaváró, se a csok nem érint minket. Ingatlanunk van, gyereket nem szeretnénk.
Biztos többen törvényesítik az amúgy is meglevő, szerelmen alapuló élettársi kapcsolatukat a családtámogatások miatt. De az aberráció hogy emberek csak a pénz miatt lesznel párok, házastársak és csak ezért születnének gyerekeik.
Természetesen ezek a támogatások ösztönzőek, de az is a cél, mert a jövő a gyerekektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!