Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Manapság miért házasodnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért házasodnak az emberek, miért tartanak esküvőt?

Figyelt kérdés

2021. szept. 5. 12:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
21 éves vagyok, idén házasodtunk. Diplomáig nem akarunk gyereket az kb 3 év. Van saját lakásunk, hitel és minden nélkül. Szóval marad az, hogy szerelemből házasodtunk össze. 😄
2021. szept. 5. 13:47
 12/22 A kérdező kommentje:
8) Nekem se remlik, hogy 2-3 eve ennyi majomkodas lett volna. Kedvencem,van egy ilyen corvinusos lany ismim, akit valami 10 evvel idosebb pasi vett el. Napi szinten megosztja a csaj "milyen boldogok". Mintha barkire is tartozna vagy igaz is lenne.
2021. szept. 5. 13:47
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Azt elhiszem, hogy sokan a babaváró miatt házasodnak, de mi pl. szerelemből házasodtunk. Semmilyen hitelt nem vettünk fel. Ilyen is van, bármennyire is hihetetlen.
2021. szept. 5. 16:54
 14/22 anonim ***** válasza:
53%

16:54-es vagyok.

Igaz, mi 6 éve házasodtunk.

2021. szept. 5. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Egyesek úgy gondolkodnak itt, mint a pár éves gyerekek. Ha becsukom a szemem és nem látom őket, akkor ők sem látnak engem.

Tehát ha én képtelen vagyok szerelemből kialakítani egy stabil párkapcsolatot, akkor más sem képes rá, mindenki érdekből teszi.

Szerelemből házasodnak a legtöbben, és őszintén szeretnének babát. Ha tudnád mennyi nőt ismerek, aki átsírja az éjszakát egy babáért (és nem a csokért)

2021. szept. 5. 17:31
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen lehet hogy sokan a babavaró miatt is házasodnak akár hamarabb, mint tervezték, de miért zárja ki ez azt, hogy közben nem szerelmesek? Mi tavaly házasodtunk, igaz, mi nem vettünk fel hitelt utána. Egyszerűen cskak össze akartunk házasodni és kész. De ez sztem két ember magánügye,miert kellene megindokolni...
2021. szept. 6. 11:04
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert szeretjük egymást, azért.

Csok, babaváró, stb már nem játszik. Vannak gyerekeink (neki is, nekem is), ingatlan is. Csakis szerelemből.

2021. szept. 6. 11:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak babavárósok meg csok-osok is. Sőt, az is abszolút elképzelhető, hogy ezek miatt több a házasságkötés.

Én szerelemből fogok, illetve azért, mert a kimondott szó és az elköteleződés a mi fogalmaink szerint több, mint ha csak úgy együtt lennénk. Se a babaváró, se a csok nem érint minket. Ingatlanunk van, gyereket nem szeretnénk.

2021. szept. 7. 08:53
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy sok házasság oka látható a a válasz opciók között, de szerintem a leggyakoribb ok nem szerepel köztük. Az, hogy ez a nőknek fontos. Ennyi. Főleg az esküvő, a lakodalom, a fehér ruha, a buli... a férfiakat ez nem nagyon érdekli, de a nők valamiért teljesen oda meg vissza vannak az egész felhajtástól. Szerintem a legtöbb házasságnak ez az oka.
2021. szept. 8. 09:00
 20/22 attila_72 ***** válasza:
100%

Biztos többen törvényesítik az amúgy is meglevő, szerelmen alapuló élettársi kapcsolatukat a családtámogatások miatt. De az aberráció hogy emberek csak a pénz miatt lesznel párok, házastársak és csak ezért születnének gyerekeik.

Természetesen ezek a támogatások ösztönzőek, de az is a cél, mert a jövő a gyerekektől függ.

2021. szept. 11. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!