Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeli csaladtag esküvőjére mennyit pénzt szokás adni? Valamint mikor kell odaadni a pénzt?
Nem igazán tudom, tudjuk, hogy működik ez.
Közeli csaladtag esküvőjére vagyunk hivatalosak a párommal.
A pénz már szépen félre van téve, egy szép esküvői képeslap borítékkal és benne tőlünk 50.000 forint. (25+25 fejenként).
Kérdezősködtünk, úgy átlag 30,50, van aki kevesebbet tud adni, de például a férj családja tőlünk is többet ad. (őket nem ismerjük annyira).
Ami még fontos információ, utaznunk kell, mert ők az ország másik felében laknak, de mrg lett beszélve, náluk alszunk majd esküvő után, meg ugye előtte pár nappal.
A pénzt már akkor adjuk oda, vagy ha lesz menyasszonytánc akkor?
Köszönöm 😊
Köszi szépen :).
Mert az meg tök fura /ciki lenne, ha táncnál nem dobnánk be semmit.
De a tánc meg mindenhol más.
Ahol eddig voltam, az olyan volt, a vőféj fakanállal ütött egy nagy üstöt, abba dobták a pénzt. 😊
Mi náluk leszünk (lakás).
Szerintem az 50.000 korrekt, de sohernek sem szeretnénk tűnni.
Köszönöm kedves 16:46-os válaszoló
Épp ezt akartam én is írni.
Ebben a hónapban nekünk is voltak kiadásaink, meg ugye 300 km-ert utazunk is, mi is albérletet fizetünk.
Szeretjük őket, de ezt biztosan ők is meg fogják érteni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!