Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegénynek örömkönnyet hullatni szabad-e a szertartás végén és/vagy a lagzi alatt?
Bármelyik aktuális érzelmet ki lehet fejezni? (úgyis csak jó érzés lesz az* :) )
Vagy csak azt szabad, ami belefér az „egy férfi maradjon férfias” társadalmi elvárásba is?
(*én lennék a vőlegény, pont egy érzelmes alak vagyok, már önmagában az „Ő enyém lett” is egy qrwanagy cucc, hát akkor még azzal együtt milyen, hogy Ő az első párom, életem szerelme, és az esküvőnk hónapjában már 9 éves lesz a kapcsolatunk)
#7+8+9 köszi :)
#10 hűle...
#11 ??? Mi fog nagyot zuhanni? (Vagy ki? Én? Sztem nem, amikor rólam eddig is tudta, hogy milyen vagyok)
18:20 lehet, de nem biztos. És ezen múlna tán a kapcsolat?
18:19 hüľe / vótmá is ilyen és nem is ilyet kértem (unatkozásból írsz φαszságot?)
Szerintem kiábrándító egy mindenen hüppögő férfi.
Párkapcsolatként, kívülállóként is.
Szia!
Nyugodtan kimutathatod az érzelmeidet. Én máig megkönnyezem ezeket az emlékeket, amikor láttam a férjemet elérzékenyülni az esküvőnkön. Amikor meglátott a ruhában, fogadalom, stb. Emellett máig a tekintetében látom, hogy mennyire szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!