Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanott lesz a polgári esküvő és a vacsora. Mit csináljak?
6-os, ezzel én is így vagyok.
Sőt, nekem a szertartás még valahogy "intimebb" is, mint a vacsi, lagzi.
Szóval akit vacsira/lagziba nem, azt szertartásra főleg nem hívtuk meg anno.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Én is úgy gondolom, hogy egyértelmű lesz a meghívó alapján, mondjuk én nem vagyok egy sértődős ember, de tudom, hogy nem vagyunk egyformák. Remélem nem esik majd rosszul senkinek :)
Uhh, látom itt jártak a az "én vagyok a fontos" vendégek. Cirkuszt és kenyeret a népnek. 😂
Azt kell csináli, amit a #13-as javasol, mi is csináltunk egy kis szeretetvendégséget azoknak, akik nem voltak hivatalosak a lagziba a templomi szertartás után. Itt van pogácsa, süti, üdítő, esetleg sör, bor, szendvicsek.
Ez tejesen szokványos az én rokonsági/baráti körömben, senkitől nem hallottam, hgy megsértődött volna, én is voltam pár ismerős, kollega esküvőjén, akik csak a szertartásra hívtak meg, és én sem sértődtem meg, ez teljesen természtes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!