Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb lagzija?
Olyat lehet, ami kifejezetten negatív volt?
Konkrétan nem volt elég kaja. 😃
Utálom az esküvőket, egyszer éreztem csak jól magam. A legjobb barátnőm ment férjhez. Egy botanikuskertben tartották, ott voltak a fapadok, kint a szabadban. Tábortűz, bográcsgulyás, pogácsa. Zene hangfallal, nem a hagyományos lakodalmas cinimuzsika. Inkább olyan volt, mint egy baráti piknik. Nem is voltunk sokan. Nem is arra mentek, hogy minél több pénzt behúzzanak.
A klasszikus esküvős-lagzis rongyrázást nem szeretem. Az old timer menyasszonyi autó, a galamb meg lufi eregetés, 20 perces nyitótánc, vőfély, menyasszonytánc: rohadt unalmas. A kaja a legtöbb esetben valami flancos, hangzatos nevű különlegesség, de ízre xar. Cserébe egy vagyont kicsengetsz: nászajándék, pénz, előtte fodrász, új ruha, cipő, mert különben kinéznek. Egy százasban biztos benne van a családnak. Ha egy évben több esküvő is van, kész anyagi csőd.
Amikor lehet, el se megyek.
Én rugalmas embernek tartom magam. Az is belefér, ha piknikezünk, de azt is szeretem, ha ki kell öltözni.
A legjobb lagzi számomra azért volt az, mert az egyik legjobb barátnőm ment férjhez. A férjével egy közös, kb. 15 fős baráti társaságban vagyunk, szóval jó volt a társaság, meg tényleg szeretjük őket. Egyébként szervezésileg ami szerintem nagyon jó volt, hogy az étterem a templom mellett volt kb. 300 méterre, szóval nem kellett furikázni, csak átsétáltunk. Egyébként vacsora volt, meg klasszikusnak mondható lagzi, zenekarral. De mondom, nekem főleg akkor jó a lagzi, ha jó a társaság és közeli barát a pár. A többi igazából mindegy.
De pl. a hosszú produkciókat, nyitótáncot, videó nézegetést, túl sok játékot (főleg ha pajzán) nem szeretem.
Nem volt se vőfély-hoppmesterbohóc, se "mulatós" zene. És még az este felénél részegeskedő elemek sem.
Egy álom, mert a magyar "lakzik" többsége nem képes mellőzni ezt a szentháromságot. Ha még a szikkadt pogácsák meg "sájtos rolók" is elmaradtak volna, akkor tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!