Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni abban hogy milyen ajándék táskát vegyek?
Figyelt kérdés
Szülőköszöntő ajándékhoz keresek táskát de nem tudom most pontosan milyen formájú legyen
Ilyenhez keresek
2021. júl. 1. 15:59
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
Igen
Pont a méretekkel vagyok én is gondban hogy mégse legyen nagy vagy kicsi
2021. júl. 1. 16:46
3/4 anonim válasza:
Hiába törölteted, ez nem az az ajándék, amit a szüleitek a vitrin fő helyére fognak tenni a többi porfogó közé.
Ez egyszerűen csúnya, ne haragudj.
4/4 A kérdező kommentje:
Na ide figyelj ha nem tudsz normális választ adni akkor el lehet innen menni.
Tudtom szerint nem azt kérdeztem hogy szép vagy csúnya.
Meg csak jobban ismerem már őket mint te hogy tudjam mi fog nekik tetszeni vagy mi nem.
2021. júl. 1. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!