Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olcsón alkalmi ruhát vásárolni az esküvőmre? Tippek, árak? Véleményeket várok arról is, nem túl snassz-e, az ötletem?
A 2.5 hónapba még bőven belefér a varratás!
Ha mégsem szeretnél, akkor próbálj meg nagykerekbe bejutni, a legtöbben már van nyílt nap és ott 10-20 ezer forintért nagyon szép alkalmi ruhákat lehet kapni, akár fehérben akár színesben szeretnéd.
Sziasztok!
A varratás csak azért tűnik macerásnak, mert se konkrét elképzelésem, se varrónőm nincs :)
A vaterát és a teszvesz-t megnézegetem, valóban egész jókat hallottam róla.
Valaki kérdezte, milyen színűt szeretnék. Talán ezt tudom: fehér és a pasztell színek világából gondoltam.
Megnyutató, hogy 10-20 ezer forintos árakat írtatok.
Mindegyikőtök hasznos, megfontolandó választ adott a kérdésemre :)
Nagyom köszönöm Nektek!
Szerintem vedd nyakadba a varost, es jard korbe, mert nagyon sokat lehet kapni. Az, hogy kinek mi az olcso, tudod ez eleg relativ. Az otlet viszont jo, hiszen a ruhat kesobb is hordhatod, mar sokan valasztanak alkalmit maguknak.
Jo ruhavalasztast!
Szia!
Van egy-két eladó alkalmi ruhám, mindegyik nagyon jó állapotban van, szinte új.
Ha szeretnéd, megadom a web címet, és megnézheted, hátha megtetszik valamelyik.
Az árakat pedig egyeztetjük. Remélem tudok segíteni.
Jó készülődést!!!!
Sziasztok :)
Mindennek utána jártam. Sok feladatot adatok :)
Vettem egy ruhát végül az Ázsia Centerben- kb ezt gondoltam a legkevésbé esélyesnek :)
Szóval csak annyit akartam: MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!