Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan rendeljek esküvői meghívót? Nagyon sok oldal van, ti próbáltátok már valahonnan?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 15:28
1/6 anonim válasza:
Mi meghívót és köszönőajándékot is az Orsi Dekorral csináltattuk anno 2019ben és nagyon jó tapasztalataink voltak. A meghívók esetén külön odafigyeltek, hogy az alapból cirkalmas betűtípussal írt szöveg végére a helyszínt, időpontot tartalmazó sorok a címben is szereplő, szögletesebb betűtípussal kerüjenek oda, ami azért tetszett nagyon, mert így kiemelte a fontos részeket, annak ellenére, hogy alapból nem ilyen volt a sablon. A kövirózsák esetén pedig abban mutatkozott meg odafigyelésük, hogy külön felhívtak, hogy ugyan a 10 munkanapos határidő korábbi átvételt kívánna, de a ráírt dátum alapján észrevették, hogy akkor még kicsit messzebb van az esküvőnk időpontja, és javasolták, hogy inkább későbbre kérjük, hogy a nagy napon frissek legyenek. Mindkét apró figyelmesség jól esett, ugyanis alapból nem várnám el egy szolgáltatótól, hogy ilyenekre odafigyeljenek.
2/6 anonim válasza:
Alexpress. Toredeke az itthoni araknak...
3/6 anonim válasza:
Én saját kezüleg rajzolom a meghívóinkat, és a vőlegényem kinyomtatja a munkahelyén vastag papírra.
4/6 anonim válasza:
Meghívódiszkontról rendeltem
Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal
5/6 anonim válasza:
Szuper-meghivok oldalról. Hatalmas választék, jó árak,és pár nap alatt ideért az egyeztetést követően.
6/6 anonim válasza:
Köszönöm szépen az utolsónak a tippet! Egész napos keresgélés után végre estére sikerült megtalálnom az oldalon az ízlésemnek megfelelőt! Még a nyomtatásról nem tudok nyilatkozni, de gyönyörű a meghívó alap eleve amit találtam és jó áron, tehát olyan nagy gond szerintem nem lehet ezután se, de majd jövök update-elni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!