Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A nővérem férjhez megy és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem férjhez megy és felkértek, hogy beszédet mondjak. Egyszerűen nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Kérlek aki, már írt ilyet megosztaná velem? Ez csak "minta lenne", amit személyre szabnék?

Figyelt kérdés
Keresgéltem neten minden féle formában, de csak tanácsokat stb. találtam.

#pohárköszöntő #Esküvői beszéd #Esküvői beszéd testvér
2021. jún. 14. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen alkalmakra személyes, rájuk jellemző dolgokat szokás mondani, vagy egy emlékezetes történetet elmesélni róluk. Ha sablonból akarsz szöveget írni, akkor inkább mondd le, mert nem te vagy erre a megfelelő személy.
2021. jún. 14. 10:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem pontosan fogalmaztam, hogy a komplett szöveget szeretném elmondani, hanem ihletet meríteni belőle. De köszönöm, igazán hasznos válasz.
2021. jún. 14. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Igen valami személyes kell amit talán nem mindenki ismer.

De nem olyan, hogy ez egy ótvar nagy rib**anc volt és ki hitte volna de hozzáment egy férfihoz, aki annyi k**úrvával volt, hogy lehet , hogy már fertőzése is van.

2021. jún. 14. 10:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocsi az előző válaszom áll kimaradt a NEM. Tehát nyilván nem a komplett szöveget szeretném elmondani.
2021. jún. 14. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha nagyon nincs otleted, az is jo, ha elmondasz valami vicces vagy emlkezetes sztorit kettojukrol meg rolad, amin lehet nevetni. vagy avalmi olyat, ami a parhoz kapcsolodik. ne legyen tul hosszu es omlengos, mert azon mindenki elalszik majd.

de en olyat is hallottam, hogy valaki kis verset irt, ha van hozz tehetseged, azt is lehet.

2021. jún. 14. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkettőt jól ismered és tudsz mondani egy vicces történetet velük kapcsolatban, az szinte biztos, hogy sikeres lesz. Én ezzel szoktam operálni, esküvőn, egyéb jelentős összejövetelen is bevált.
2021. jún. 14. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Draga egyetlen noverkem, kedves ujdonsult, de legalabb nem tulfott Sogorom!

Eljott tehat ez a nap is, az eletetek immar egy! Nem vagyok a nagyszavak embere, de azert mondok ezt azt... IDE SZURD BE A GYEREKKORI VICCES SZTORIT..de most, uj elet var rad. Hianyozni fognak,a kozos kiruccanasok, hajcsupalasok..hisztik..ITT EJTS NEHANY KONNYCSEPPET, HOGY MINEL HITELESEBB, MEGHATOBB LEGYEN A BESZED!

Sok boldogsagot kivan egyetlen szereto testvered" ES AKKOR ITT JON AZ, HOGY EGYMAS NYAKABA BORULTOK!

Remelem ezzel tudtam segiteni.

2021. jún. 14. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7-es, ez az ügyfélszolgálatos sablon módi engem megnevettetett. :D
2021. jún. 14. 13:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Youtube-on sok ilyen beszédről láthatsz videót, jó kiindulopónt lehet abban, hogy mit szeretnél, mit nem szeretnél mondani.

Van egy olyan lagzis videó, ahol vacsora közben a vőlegény nővére mond beszédet, és beleszőtte burkoltan azt is, hogy egyszer rajta kapta az ifjú párt a nővér szobájában... Na, azért ezt ne :)

2021. jún. 14. 14:58
 10/10 stevejones ***** válasza:
100%
Szerintem fontos hogy legyen egy kerete: megszólítás, öröm kifejezése, hogy az ifjú pár egybekelt, egy humoros, de nem kompromittáló sztori (el nem tudom képzelni, hogy valaki hogyan veszi a bátorságát arra, hogy az ifjú párt ilyenkor kompromittálja, lehúzza az ifjú párt az igen szánalmas), majd végül sok boldogságot kívánsz a párnak és fogadod a tapsot.
2021. jún. 14. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!