Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem férjhez megy és felkértek, hogy beszédet mondjak. Egyszerűen nem tudom, hogyan fogjak hozzá. Kérlek aki, már írt ilyet megosztaná velem? Ez csak "minta lenne", amit személyre szabnék?
Igen valami személyes kell amit talán nem mindenki ismer.
De nem olyan, hogy ez egy ótvar nagy rib**anc volt és ki hitte volna de hozzáment egy férfihoz, aki annyi k**úrvával volt, hogy lehet , hogy már fertőzése is van.
szerintem ha nagyon nincs otleted, az is jo, ha elmondasz valami vicces vagy emlkezetes sztorit kettojukrol meg rolad, amin lehet nevetni. vagy avalmi olyat, ami a parhoz kapcsolodik. ne legyen tul hosszu es omlengos, mert azon mindenki elalszik majd.
de en olyat is hallottam, hogy valaki kis verset irt, ha van hozz tehetseged, azt is lehet.
"Draga egyetlen noverkem, kedves ujdonsult, de legalabb nem tulfott Sogorom!
Eljott tehat ez a nap is, az eletetek immar egy! Nem vagyok a nagyszavak embere, de azert mondok ezt azt... IDE SZURD BE A GYEREKKORI VICCES SZTORIT..de most, uj elet var rad. Hianyozni fognak,a kozos kiruccanasok, hajcsupalasok..hisztik..ITT EJTS NEHANY KONNYCSEPPET, HOGY MINEL HITELESEBB, MEGHATOBB LEGYEN A BESZED!
Sok boldogsagot kivan egyetlen szereto testvered" ES AKKOR ITT JON AZ, HOGY EGYMAS NYAKABA BORULTOK!
Remelem ezzel tudtam segiteni.
Youtube-on sok ilyen beszédről láthatsz videót, jó kiindulopónt lehet abban, hogy mit szeretnél, mit nem szeretnél mondani.
Van egy olyan lagzis videó, ahol vacsora közben a vőlegény nővére mond beszédet, és beleszőtte burkoltan azt is, hogy egyszer rajta kapta az ifjú párt a nővér szobájában... Na, azért ezt ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!