Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az esküvői menüről?
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni a menü összegereblyézéséhez, mert nekem egyenlőre olyan fejetlennek tűnik az egész.
Előétel
Fűszeres sajtgolyók és/vagy csevapi paradicsom tatárral és ruccolával
Padlizsánkrém zöldségekkel és frissen sült házi kenyér
gyümölcstál
Leves
Gombakrémleves pirított tökmaggal és sajtos krutonnal
Gyöngytyúkleves házi csigatésztával és levesben főtt zöldségekkel, főtt hússal
Főételek
Kerti zöldségekkel töltött cukkini csőben sütve
Zsályás kacsamell filé meggyraguval
Mandulamorzsában sült csirkemell
Fokhagymás pácban érlelt malaccsászár vagy sonkával és gomolyával töltött sertés karaj szeletek rántva
Köretek
sopszka saláta
vajas párolt zöldségek
fűszeres cikk burgonya
talán rizs??
Egyenlőre 30-40 vendég lenne, a vőlegény szeretne éjféli töltött káposztát (ő egyébként szerb származású), én csak a gombakrémleveshez ragaszkodnék. Nekem semmi tapasztalatom nincsen ilyesmiben.
Köszönöm
köszönjük a gyors válaszokat! akkor örülök hogy nem tűnik annyira összevisszaságnak. (;
Harebell: az eredeti leves menü szerint gesztenyekrémleves lenne, de ezt egyikünk sem szeretné, én pedig imádom a gombát és a családom is, belőle a krémlevest még inkább. előételben vagy főételben szerettem volna, de nem volt olyan opció, ami megérte volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!