Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes személyi igazolvánnyal is lehet időpontot foglalni az anyakönyvvezetőnél?
Az a gond, hogy útlevele érvényes nincs a kérdezőnek, akkor nincs ideiglenes személyi, ha van érvényes útlevél(2éve a páromnak és nekem is ellopták a cuccainkat, páromnak volt útlevele, neki azonnal pótolták a lakcímkártyát és intézték a személyit, nekem ideiglenes személyit is csináltatni kellett)
Igazolni tudod magad, bár az okmányszámot kérik, és nem ugyanaz az okmányszám mint ami az új lesz.
A legbiztosabb ha felhívod az anyakönyvvezetőt, biztosabb. Én nem mennék, nehogy ott és akkor derüljön ki, hogy nem lehet intézni, vagy az esküvő előtt legyen gubanc abból, hogy nem egyeznek az okmányszámok, és amilyen bürokraták...
Szia
Ha addigra nem készülne el a személyi akkor érvényes útlevél vagy 2002 után készült jogosítvány (kártyás) is jó.
Ez biztos mert mi a múlt hónapba házasodtunk és páromnak a személyi-e aznap az útlevele 1 hónappal előtte járt le ezért a jogsiát kérték.
Nekünk is volt az igénylő lap másolata amit ilyenkor adnak hogy "még is tudd magad igazolni" ezért mégis a jogsit kérték.
Ha szerencsétek van megérkezik mi pénteken csináltattuk és rá következö héten kedden meg is érkezett az új személyi.
A személy csinálásának ideje 2 hét és azt még gyorsítani sem lehet.
De valami miatt okmány iroda függö is
Remélem segítettem Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!